Metinazat Selam kızlar. Aranizda dik duruş korsesi kullanan ve memnun olan var mi. Oglumi ayağımda salliyorum ve dik duramıyorm. O yüzden korse almak istiyorum ama iyi gelir mi acaba diye düşünüyorum. Kullananlardan fikir alabilir miyim
Zehraisa Metinazat Aynı durundayim.Agirlasdi bizimki 2buklum oldum 😀bende merak ediyorum acaba ise yararlı🤔
Metinazat Zehraisa bir kac çeşit baktım ama yorumları iyi değildi. Eğer ise yaradığını bilsem hemen alirim valla. Evde zaten oyun oynuyor diye yerde iki büklüm oluyorum bir de en az yarım saat salliyorum uyurken. Kambur kalmaktan korkuyorum😔
Basulpete Daha 3. Ayda kamburum çıktı. Ben de merak ediyorum tecrübesi olan yazsın lütfen bu gidiş gidiş değil 🥺
Metinazat Melissa_20 insallah yardım cagrimizi gören olur😑 yürürken sanki omuzlarım iyice öne çökmüş gibi hissediyorum😢
Metinazat Keske basligi kaymakamlar kavga ettim falan diye yazsaydim. Bir sürü kişi girip okurdu en azindan…
Metinazat Valla şu her kaynana ve cinsellik postuna istinasiz yorum yapıp burada daimi olduğu belli olan kişiler böyle kaynana postu olmayınca neden cevap vermiyorlar anlamıyorum. …
Metinazat Melissa_20 annelerin gun odasında “ah bu kaynanalar” diye yeni post açtım. Oraya yorumlar geldi yardim olan. Bakın bence
annediyebiri Melissa_20 ben medikalciden almıştım korse kumaşı gibiydi sırt kısmında demirleri vardı ama kıyafet içinde belli oluyordu dışarı falan çıkınca genelde bunu tavsiye ediyor medikalciler. Internette koldan geçirilenlere baktım pek hoş yorumlar yok malesef
yeymnmmm0 annediyebiri ben bol giyiniyorum zaten sıkıntı olmaz da önemli olan faydası olması benim için. Şu süreçte de dışarı çıkamıyoruz zaten