hulya21 Süt alerjimiz var Saglık ocağının verdiği Demir ilacını kullanabiliyor muyuz ? bilgisi olan varsa yazabilir mi? Sizler hangisini kullanıyorsunuz
Annesirintugceuzun hulya21 Bence kullanmayın. Benim kızımda çoklu besin alerjisi vardı. Kızımın yüzünü kabartıp kabız yapmıştı. 🤦🏻♀️
Ediseymenatay hulya21 dün ilk defa verdim ferrum kakasinda kan gördüm bugün poposuda inanılmaz dökmüş normal mi bu
Dolunayinannesi hulya21 bestiron kullanin alerjik bebeklerde sikinti yapmiyor ben 4 aydir kullaniyorum
Babyliaaila Kullanmayın kabız yapıyor 3 ay çektim bu sorunu şuan ocean kullanıyorum asla bir sorun yaşamadım 4 aydır içeriğide zeytinyağlı temiz
Annesirintugceuzun hulya21 Biz sadece 1 ay kullandık. Doktorunuzdan başka bir tavsiye isteyin. Kızım 2 yaşını geçti hatırlamıyorum ne kullandığımızı. 🤦🏻♀️
Esradag Asıl soruyu sormak istiyorum ben 4.ay asısına gıttıgımde eczaneden ocean almak istedim eczacı 6ay 1 yaşa uygun diye okudu alamadım sidefer almak zorunda kaldım muhendısoglu da onda seker var dıyor
Dolunayinannesi Ediseymenatay degil tabi ki dokunmus alerjisi var sanirim bestiron icerigi temiz onu kullanin
Dolunayinannesi Ediseymenatay asidan sonra olmus olabilir mi 4. Ay asisi biraz sikintili alerjisi olmayan bebekte de aLerji cikiyo