Fatma5477 Sevgili anneler merhaba, bebeğim ilk zamanlar sütüm yetersiz olduğu için mama tavsiyesi yaptık. Fakat şimdi memeyi eskisi gibi kuvvetli çekmiyor. Dudakarininin ucunda emiyor gelmeyince süt sinirleniyor. Böyle bir durum yaşayan var mi ?
Oznurmerdn Fatma5477 suan ayni durumdayim bebegim memeyi istemiyo. Azck emiyo agliyo brakiyo itiyo beni
Ayseksii Fatma5477 ah bende bu yüzden 45 gün mama ve sağıp verdim biberona alıştı. Emzirme eğitimi aldım sadece 1 hafta en başta biberonu çöpe atın sütünüzğ sağıp kaşıkla verin biraz ağlamalı geçiyor ama sabretmek gerekiyor yoksa başka türlü biberonu unutmaz memeye dönmez
Annebal Fatma5477 ayy olmazmi yaa yasadik tabiki… daha 1.5 aylikti kuvezde alisti biberona bidaha memeyi tutturamadik sut az gelince basiyodu yaygarayi… sonraa ne mi oldu 12 aydr sut sagiyorum
ArenCan Fatma5477 bizimde öyle olmaya az kaldı. İki mememi emiyor doymuyor istiyor ki biberon gibi çok gelsin ağzına. Göğüs uçlarım hep yarıldı yara içinde. Mememi vermeye korkuyorum artık çocuğuma 😔napıcağımı bilemiyorum. Mama olmayınca da doymuyor kafayı yiycem resmen
Deletedmom5284 Biberon kaynaklı meme reddi yaşıyorsun keşke mamayı biberonla vermeseydin ben bu yüzden kızımı 2 ay emziremedim emzirme danışmanı ile 3 haftada çözdük ama ücretliydi, biberonu unutturmanız gerek
Ceydatolga Deletedmom5284 emzirme danışmalıyla internet üzerinden mi iletişim kurdunuz şuan bende aynı durumdayım 🤦🏻♀️
Waris Deletedmom5284 peki mama vermeye devam ediyor muydunuz? Biberonu nasıl bıraktınız? Ayno sorun bizde de var çok üzülüyorum emmiyor diye
Fatma5477 Annebal bu gün başladım sabah sagdim gece verecegim ama nasil verecegim bilmiyorum hic uyumuyur
Deletedmom5284 Begonvillll yenidoganemzirme instagram sayfası livanın annesi gönderdi derseniz yardımcı olur
Ayseksii Fatma5477 evet döndü çok şükür. Biberon emen bebeklerin emme refleksi yokmuş ısırıyorlarmış. Doktorum söyledi o yüzden sen memeyi tutturdukca o onu öğrenecek