aren61 arkadaslar bebisim 4ay 16gunluk sunnet yaptirdim 1hafta oldu hala tam iyilesmedi lakin sikintimiz su ki sunnetten sonra 5.6.7.gun azaz atesi oldu 37 di neyse sonra aksamdan sabaha bi baktik heryeri benek benek doktora gittik alerjiye benzio dedi igne yapti hemen gecti lekeler ama cocuk huysuz acayip huysuz hep agliyor durmuyor eskiden kucakta dururdu simdi kucakta kar etmio ikinir gibi agliyor huysuz mutsuz bezini zor deisiom asiri sikintiliyim aksam uykularmz duzenlidi 21.3uyur sadexe iki kez emmeye kalkardi simdi 2saatte bi miziklio kalkio aglio susmuo emzirirsem susuyor ama tokkende emzirmek istemiyorum napcagimi sapittim ben kafayi yemek uzreyim damaklari kasiniyir gibi gelio bazen ama bilemiom
aren61 Deletedmom324 hep aglio bez deistirmek cileee resmen giyindrmek vs kafayi koydugu gbi yatirdgm gbi aglio kalkinca daha az aglio btek battaniede va sallarken susuo
Ahmett Benim oğlum 4 bçuk aylık şuan sünnet yaptırdık 20 gün oldu canı acıyodur ondan huzursuz olabilir pipisine sadece kantoron yağı sürdüm bide kızarıklık varsa bezi sürtüyorsa kağıt bardak koy pipisine sürtme ypmaz ha bide pipinin ucunda kızarıklık geçmemişti termisin diye bi göz kremi sürdüm hemen geçirdi
aren61 Ahmett kantaron surdum beze ama daha cok acitti gbi geldi bana bilemedm calpol vermei brakmstm ara ara veriodum bide bir haftada iyilesiobdiolrdi ofof cabuk gecer insallah
Ahmett Bide bide calpol içir paronox fitil koy çok ağlarsa ilk eve geldiğimizde kpymuştum ilk çişinde 15 dk ağladı başka ağlamadı