Bsrahublz Sütüm cok tazyikli gelıyor bebegım emmek ıstemiyor meme reddı yaşıyorum 😵😵😵 ne yapmam lazım
Burcu35 Bsrahublz Parmaklarınızı makas gibi yapıp memenizi kıstırın öyle emzirin 😊 anlatabildiğim mi bilmiyormda süt akışını azaltıyor o şekilde
ozlemcan Bsrahublz emzirmeye başlamadan önce ilk tazyik geçene kadar elle sağım yapın bende de aynı durum vardı böyle yaptıktan sonra çok şükür düzeldi ama benim bebeğim de sol göğsümü ucu olmadığı için almak istemiyor 😕
Bebegim_28 Bsrahublz bende de o dert var bazen sağıyorum bi miktar öyle veriyorum memeyi biberon almıyor ilk zamanlar sağdığım sütü biberonla takviye olarak veriyordum biberon almaz oldu 🤷♀️
yavruhamsihafsacuk Bsrahublz instagramda temas derneği 7 temmuz da ‘tazyikli süt’konusunu işlemişti baya faydalanmıştım sizde dinleyin isterseniz 🤗
Leylamoms Geriye yaslanarak emzirebilirsiniz,onden sağıp tazyikli kısım gittikten sonra emzirebilirsiniz
Babyliaaila Arkaya yaslanarak emzirin öne eğilmeyin birde elinizi makas yaparak tutun sıkmayın, c şeklinde tutmayın (baş parmak memenin üstünde dört parmak altta olmayacak)