Busbey Selam size güzel anneler merak ediyorum da bebeğinin gözü renkli olan var mı doğduğundan itibaren fark ediliyormuydu biz henüz 1 aylığız bebeğimin gözü hala gri kahvverengiye dönecektir ama ne zaman bilemedim benim gibi olanlar ne kadar sürede değişti göz rengi acaba
minderbob Busbey ben renkli gözlüyüm doğduğumdan itibaren belliymiş benm bebeğimin de öyle olmasını umuyordu herkes ama bebeğim kahverengi gözlü. Henüz 3 aylık ama net ve değişmez artık
Bilgeanneler Busbey bizim koyu maviydi sonra yeşil oldu şimdi de ışığa göre yeşil bal rengi değişiyor 8 aylık oldu daha değişir mi acaba 🧐
Ggdefne Busbey ilk doğduğunda grimsi lacivert gibiydi sonra biraz daha mavimsi gibi oldu .şimdide kimi yeşil kimi ela 9aylık olmak üzereyiz göz rengi 1yaşında oturuyormuş
Minnossareannesi Busbey Ben renkli gözlüyüm doğduğumdan beri renkliymiş kızım da renkli gözlü şuan 2 ay 21 günlük aynı benim gözlerim 40 ı çıkana kadar değişirse değişir sonra kalır dediler değişmedi ama bazı kaynaklarda da 6 ay diyor inşallah değişmez 🙏🏻 Fakat gri olup sonradan renkli olan hiç duymadım
Busbey Minnossareannesi banada gri göz hiç mantıklı gelmiyor sonradan kahverengi e dönüşüyor çoğunlukla bir umut dedim belki renkli olur
Gmzdgs Busbey dogdugundada maviydi 13 aylık hala mavi benimde eşim ve eşimin tarafında bnm annemde maviydi ama biz farklı bir renk beklemiyorduk zaten 😃😃
peksokomelli Busbey 1 yaşına kadar değişiyor nerdeyse. Eşim de ben de renkli gözlüyüz ama bebeğimin gözleri kahverengi oldu 😀 ama komşunun bebeği 2 aylık gözleri mavi, anne baba kahverengi. Muhtemelen değişecek onunki de 😀
Prensesannesiiiiiiiiiiiii Busbey Kızım doğduğunda gözleri renkli olduğunu anlamıştım 3 aylık olduk hala mavi gözleri 😌❤
132420 Busbey 1 yaşında kızım var ilk doğduğundan beri mavi göz rengi 2 aylik oğlum var okunsa şuan mavi göz rengi ablası gibi
aybars97 Busbey e ne olmasını bekliyosun😂6 aydan sonra netleşiyor göz rengi. Genellikle yenidoğan bebeğin göz rengi lacivetttir. Lacivert olarak doğarsa yeşil, ela, mavi olabilir. Siyah doğarsa kahverengi olur.
Mommy_ Busbey Benim oğlumun en basindan beri belliydi renkli gözlü olacağı. Koyu mavi olarak doğdu, zaman içinde çok ton değiştirdi ama hep maviydi. Şimdi 19 aylik olacak ben diyim mavi sen de gri öyle bir renk işte ☺️
Mommy_ Busbey Esim ile ben k.rengi gözlüyüz. Kayınvalidem yeşil gözlü bir de benim anneannem dayılarım yeşil gözlüdür. Genetik bu çekecek ise yedi göbek geçmiştekine de çeker 🤷🏼♀️