Kagansmother Zayıflamak istiyorum ama emzirdigim icin diyet yapmam ne kadar doğru bilmiyorum en azindan kontrollü yiyip fazla kilo alımını engelleyebilirim diye düşünüyorum sizler gunluk neler yiyorsunuz yada diyet yapiyor musunuz fikir olsun bana da?
iremm__2 Kagansmother bende surda durayım inanın ne yiyeceğimi şaşırıyorum kolayından ne bulursam onu yapıp yiyorum makarna vs
tubasd Kagansmother bende zayiflamak isterdim ama buldugum herseyi yiyerek bu imkansiz gibi duruyor emzirme isi bitince yeme isinide bitirmeyi düşünüyorum o zamana kadar devam
mirayyy20-20 Kagansmother doğum öncesinde döndüm sadece son 3 kilomu diyetle verdim canım. Ekmek makarna pilav abur cubur tatlı tüketme. İncir kayısı hurma ye kuruyemis ye inan gidiyor
Kagansmother RuzgarMommys su an kilom fena değil ama eski halimi özlüyorum o yuzden 5 kilo versem daha iyi hissedeceksin sanki
RuzgarMommys Kagansmother Aynı şekilde benim de 4 5 kilo vermem lazım :/ 5 ay oldu bi ay sonra ancak spor yapabilriim diye bekliyorum
Kagansmother Kilo aldırmayan pratik besleyici sütün kalitesini arttıran öğünler ve tarifler varsa bize de fikir olsun..
tubasd Kagansmother yogurt haslanmis yumurta yesil mercimek salatasi yemegi sebzeli bulgur ceviz badem kayisi incir hurma süt lor tek porsyonluk ve tek çeşit meyve…
mirayyy20-20 Kagansmother ben de çok seviyorum ama bir ay ara ver sonra korumaya geç mesela haftada bir ye birkaç hafta öyle yap sonra yeniden 1 ay yap. Ben öyle yapıyorum çok acelem olmadığı için