Mehmetalininannesi Oglum 7 günlük uyuyor zorla uyandırıp emziriyorum. Sarılığı yok bakıldı. Tecrübeli anneler vardır mutlaka
KuzeyiinAnnesii Mehmetalininannesi canım sarılığı olmasada bir 20 yada 30 gün 3 saatde bir yada 2 saatde bir sık sık emzir ne olur ne olmaz sarılığı olmayıp daha sonrada nüksedebilir kritik 17 gün diye hatırlıyorum
Mehmetalininannesi KuzeyiinAnnesii Keziban Oyle yapiyorjm canim surekli uyandrym emzirmek icin 2 saat gecmiyo. Saolun 🤩
secilertu Janset2105 ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum 😊 en başlarda uyandır diyenlere uyup uyandırmaya çalıştım baktım olmuyor ne zaman isterse o zaman uyanıyor ben de akışına bıraktım 👍🏻
Janset2105 Deletedmom324 sarılığı yoksa kendi haline bırakmak lazım. Benim oğlumda da sarılık vardı doğduğunda hiç uyanmıyordu zorla uyandırıyordum en son düşüşe geçti deyince doktor kendi haline bıraktım. Düşüş dediğimde 15 di değeri bu sefer kendi kalkmaya başladı acıkınca
Berilmeva secilertu evrt benım soktorum dediki iki saat cok eğer sariliği grçsin istiyorsan onbeş yirmi dakıkada bir emzir
Yildizpehlivan Mehmetalininannesi emZirmeden önce altını açıp uykudan uyandırabilirsin. Veya ılık bi bezle yüzünü silebilirsin. Zaten 15 günden sonra kendi kalkıyor. Biraz zorla. Bugünlerde çok önemli. Şekeri düşebilir çok uyuyup uzun süre emmezse. Allah kolaylık versin 🙏
Deletedmom324 Janset2105 sarılıgı yoktu benımkının de. Uyuyan cocuk uyandırılmaz denıldı kaldırmadım cocugu sarılık olduk. İlk bir ay 2 saate bir emzirilir demelerinin sebebi sarılıgı engellemek. Ki sarılık cok tehlıkelıdir. Havale gecırebılır.
Betlll Mehmetalininannesi bizde 15günlğkken sarılığı çıkmıştı o dçnemli tehlikeli biraz cnm 1,1buöuk aylık olana kadar her 2,2buçuk saate bi kesinlikle emzir uyuyosa topuğuna vur uyanması için cnm