Emiryigit Hanımlar sütüm az olduğu için iki gündür bestlak süt artırıcı damla kullaniyorum ve iki gündür de bebeğim büyük tuvaletinde çok zorlaniyo onun etkisi olabilirmi kullanan varmı?
Elfydr Emiryigit beatlak in buna etkisi olduğunu düşünmüyorum. Doğum yaptığım günden beri o damlayı kullanıyorum bebeğim 5 aylık biz bir sorun yasamadik.
Prensannesii1 Emiryigit su kesinlikle bol bol su iç sezeryan ameliyat oldum 5 gün sütüm gelmedi bol bol su iç suyla geldi sütüm birde dereotu kac kişi böyle söyledi onlara da söyledikten sonra sütü bol bol geldi sende dene yedikten sonra inşallah sütün gelir denemelisin canım
Derdf Emiryigit 1 hafta oldu kullanalı daha tam anlayamadım açıkçası, kullanmadan öncede yeterli gibiydi sütüm şuanda da öyle 🤷🏼♀️
Emiryigit Derdf ya bi kaç yorumda hemen etkisini gören olduğunu yazanlarda vardı inşallah etki ediyodr
uzumlumakaron12 Rezenr çayı ve kaju ikilisi süt yapıyor. Kan grubunuza göre beslenme şekline dikkat edin. A(RH) + ise tavuk mükemmel bir süt artırıcı. Ama kırmızı etin o kadar faydası olmuyor.
uzumlumakaron12 Emiryigit tavuk yediğinizde oluyomu birde kaç saat uyuyorsunuz günde? Uyumak herşeyden önde geliyo sütte bişey yemeseniz sadece su bile içseniz ve uyusanız sütünüz olur
Emiryigit uzumlumakaron12 uyuyorum yani ilk zamanlar bir saatte uyusam sütun cogaldgini goruyodum hemen artk uyusamda neler neler yesemde çok zor oluyo sürekli emziriyorum da