Cinarbebek Artık sıkıldım 1 ay 27 günlük oğlum var, eşim mutfakta sigara içiyor defalarca uyarmama rağmen kokusu geliyor dememe rağmen halaaaaa devam ediyor. Eşimin kızkardeşi küçücük bebeğe 1 yaşındaymış gibi muamele yapıyor hassas olduğunun hala farkında değiller, oje sürüyor kapıyı kapat kokusu geliyor diyorum suçlu ben oluyorum. Sütümün kesilmesi emzirememe gibi büyük bir problemim var zaten Herkesin sanki kilo almamak için emzirmiyormuşum gibi davranmaları beni benden alıyor. Evde küçücük BEBEk var ev BEBEk kokması gerekirken sigara kokuyor oje kokuyor artık sıkıldımmm. Evden çıkamıyorum bunaldımmm. Napsam ki, her ikisini de evden mi kovsam ? 🤭🤭👊👊👿👿
Deletedmom324 Cinarbebek valla ses cıkarmanın zamanı gelmıs gecıyor bence. Hersey benegınız ıcın ne de olsa. Annesınız ☺️
ada0965 Cinarbebek yok canım laf anlatamazsın çünkü herseyin doğrusunu onlar biliyorlar uzaylı gibi görünüyorsun onlara sen uyarırken!!! işin garip tarafı sen hassas oldukça onlar daha bi anlayışta uzak kalıyorlar inatla