Srhnzlcn Merhaba kızlar çalışcağım zaman sütümü sağıcam ama sanırım mama takviyesi yapmam gerekicek merak ettiğim su mesela 900 gram mama ne kadar süre gidiyo oğlum 5 aylık olcak ☺️
Eesay Srhnzlcn 7 ay 12 günlük. Günde 3 kez 180 cc içiyor. 1 kere gece içiyor. Ek gıda alıyor. 4 gün gidiyor bize 350lik olanlar🌸
75kinalikuzu Srhnzlcn benimki iki hafta gidiyor 120 içiyor sabah akşam ama seninki küçük daha bir hafta gider ek guda için erken daha 1 yaşında benimki
Altunayin_annesi Srhnzlcn 7 aylik olacak sagarak da sut aldigi halde 5 gun zor dayaniyor istahli bir bebek de degil anlamadim valla 2 saatte bir 90cc icher
Srhnzlcn 75kinalikuzu Dmtylz teşekkür ederim kızlar☺️ Bide ben şeyi bilmiyorum 5 aylıkken kaç numaralı mama veriliyo? Birde mama açıldıktan 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyomum doğru mu?
75kinalikuzu Srhnzlcn 1 numara alabilirsin aptamil al 6 aylik olunca 2 numaraya geç o güzel kilo yapıyor 120 ile başka günde 3 kez ver
Srhnzlcn Zeynepalya_ve_annesi ZyNpYigit Blackbaby Purely Zeynommom 75kinalikuzu 75kinalikuzu teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için☺️
Zeynommom Srhnzlcn sadece gece veriyorum uyurken ve 2 kez de gece 900 gramlık 2 hafta zor gidiyor bebelac gold
Purely Srhnzlcn bu bebeğin kaç cc içtiğine kaç saat ara ile içtiğine bağlı canım. Biz o zamanlarda ayda 4 kutu büyük boy mama alıyorduk çünkü beni emmiyordu hep mama iciyordu. E seninde yarısı anne sütü yarısı mama desek 2 kutu 1 ay yeter heralde.
Blackbaby Srhnzlcn ben 3 kere mama veriyordum ek gıda hariç bize 1 haftada 400 gr bitiyordu 7 aylıkken
ZyNpYigit Srhnzlcn ne kdar mama kullncagina bagli 1 hfta 10 gun 15 gun 5 gun degisebliyor kac ogun vercgine bgli ddim gbi
Zeynepalya_ve_annesi Srhnzlcn 500 gr mama 10-12 gün arası gidiyordu bizim mama+meme giderken 900 gr 21 gün falan gidiyodu