Atlasmomyyy Ayımız doldu ebe mız vegaferon verdi ama hiç yaramadı bebeğime huysuzluk alerji vs vs.. siz hangisininkullaniyorsunuz içeriği temiz yan etki yapmayan demir ilacı hangisi hanımlar
Zekimurendebizigorecekmi Atlasmomyyy Burada anket yapmıştım bende canım bestiron çıkmıştı en çok kullanılan ve yan etkisi olmayan .. 3 gündür kullanıyoruz bir sıkıntı görmedim şu zamana kadar
bitterikolata Atlasmomyyy sidefer kullandım hep bir sıkıntı olmadı. Zaten sadece bu ikisi dişte leke yapmıyor
Dn123 Atlasmomyyy sidefer kullanıyorum ilk verdigimde kabiz oldu biraz ara verdim uc 4 gundur veriyorum sukir kabiz olmadi.
Atlasmomyyy Zekimurendebizigorecekmi sağlık ocaginin verdiği neyi kullandıysam zaten çocuğunda huzursuzluk yaptı uyku düzeni bozuldu gece sürekli uyanıyor bu ilaçta böyle birşey yaparmi
Atlasmomyyy bitterikolata bu ilaç için 4 yaş üstü yazıyor nette bebeklere neye göre veriliyor yani damla sayısı falan mı az
Zekimurendebizigorecekmi Atlasmomyyy bizde öyle bir etki yapmadı canım .. içeriği temiz bir ürün portakal suyu , zeytin yağı ve Demir var .. portakal suyuna alerjisi yoksa yapmaz bence herhangi bir sıkıntı .
bitterikolata Atlasmomyyy kilosu kadar cc veriliyor hemen hemen tüm vitaminlerde de dört yaş sınırı var ruhsat almak için yazmak zorundalar ama bebeklere kullanılıyor
Atlasmomyyy Zekimurendebizigorecekmi hmm anladm canm daha ek gıdaya geçmedim ama ben narenciye tukketigimde direk pişik yapmıştı bunda da öyle birşey olurmu acaba ya
Zekimurendebizigorecekmi Atlasmomyyy toplasan 10 damla bile vermiyorsun ki zaten yarısından fazlası Demir pişik falan yapacak kadar portakal yok canın içinde sanmam sıkıntı olacağını