Mrv-0809 Merhaba bebeğim 3 aylık piyanolu oyun halısı almak istiyorum tavsiye ettiğiniz marka var mı 🤗
Med Mrv-0809 fisher price çok güzel tabiki ama pahalı. Ben trendyol dan 120 tl ye aldım gayet güzel kızımda sevdi tekmeleyip duruyor 🤗
Minnossareannesi Mrv-0809 biz bunu aldık e-bebekten çok sevdi kızım erkekler için olanı da vardı erkekse eğer. Oyuncakları çok sevdi şuan piyano kısmından çok anlamıyor sadece çıkardığı seslerden mutlu oluyor 🤗
ilkgozagrimmm Ya ben de almak istiyorum. Alan anneler fotoğraf atar mısınız boyut merak ediyorum. Internetten bakınca anlayamadım.
Happydef Lyla07 huanger yaziyo canım satici arenastore hemende kargoya verilmişti alt bezi ince ama battaniye koyuyorum zaten altına önemsemedim o yüzden
Mommy_Bird Elifsmotherr hayır ne ara fiyatı böyle uçmuş ben anlamadım 250 gibi bi fiyata almıştık pembe olanŞimdi 599 diyo 😱😱
uzumun_annesi Kesinlikle almalısın çok faydasını gördük , dokunmayı , uzanmayı ayaklarını kullanmayı vs onunla öğrendi fisher price piyanolu olan işimize yaradı
Mrv-0809 Elifsmotherr evet baya pahalı ama bende oyalansın iyi bir şey olsun istiyorum eğer oyalayacaksa bu parayı veririm 😄
Mommy_Bird Mrv-0809 valla bizi etmedi 5. Ayı görmedik yani çabuk sıkıldı istemedi sizin bebiş severse tabi değer ☺️