minikcasper Kızlar bestlak damladan kullanan var mı memnun kaldınız mı? Bugün alacam bundan bide kullanıcalardan fikirleri öğrenmek istedim.
Emirin_Annesi10 minikcasper humana çay daha etkili sanırm. Ama öyle foşur foşur süt yapmadı bende azalmadı sadece
ysra60 minikcasper 55 e alıyorduk 70 olmuş anasını çok güzel ama bir hafta ancak dayanıyor bır kutu gümde 3 defa 20 damla çünkü ve şişeyi nasıl yaptılarsa öyle bır akıyor ki sayamıyorsun bile ama çok güzel bısey durumun varsa al
minikcasper Emirin_Annesi10 humana da aldım onuda kullanıyorum ama o sanki işe yaramıyo bende 1 kutu bitmek üzere hep aynı geliyo süt 😏
Emirin_Annesi10 minikcasper herkeste aynı etkiyi etmiyo demekki. Bende bestlakı buradan sorup almıstım pekbi fayda sağlamadı düzenli kullanmama rağmen
Gozdeergen Bestlak kullanıyorum memnunum yanında humana ve promalt kullanıyorum onları da tavsiye ederim
minikcasper Gozdeergen humana da kullanıyorum 1 kutu bitmek üzere ama bi artış olmadı bende kaç gündür hep aynı 😏
tgcekagan_35 Bestlak, humana hepsini denedim pek işe yaramadı ne zaman ki düşünmeden sütüm var mı yok mu diye bol su içip uykuma dikkat ettim sütüm inanılmaz arttı.. Bir yaşına geldi bebeğim hala emiyor..
minikcasper tgcekagan_35 normalde bende takılmazdım var mı yok mu diye ama bebeğim küvezde ve anne sütüyle daha çabuk toparlıcak o yüzden çoğaltmaya uğraşıyorum.
minikcasper Emirin_Annesi10 bende aldım denicem. Her ilaç ya da damla herkese iyi gelmiyor keşke herkese iyi gelen bişey bulsalar da bizde o mu bu mu diye alıp alıp uğraşmasak 😏
Emirin_Annesi10 ysra60 hahahaha güldürdün kız🤣🤣 sayamasınlar die şişeyi hızlı akandan yapmıslar çabuk bitsin diye
Gozdeergen minikcasper ben tek başına kullanmadığım için tek olarak etkisini bilmiyorum maalesef moral motivasyonda çok önemli buarada ☺️
tgcekagan_35 minikcasper yok anlıyorm haklısınız çok geçmiş olsun ama şuna eminim sütümü nasıl arttırıcam dedikçe o stresle süt iyice azalıyor benm ki nacizane tavsiye sadece bol sıvı alın uyumaya dinlenmeye çalışın.. Facebook da emzirme akademisi diye bir grup var bakın isterseniz ben bir çok şeyi oradan öğrendim.. Umarım en yakın zamanda çıkarsınız küvezden🙏🙏
Elfydr minikcasper kac sise bitirdiğini hesabi yok. Ben kullanıyorum. Tabiki de tek başına ise yaradığını zannetmiyorum.