Yasemincmk 6 ay 20 günlüğüz prematüre bebek oğlum düzeltilmiş yaşı 4 ay 22 günlük falan oluyor şuan tadımlardayız yoğurt patates kabak havuç elma armut kayısı kompostosu bu şekildeyiz şuan öğün olarak daha tam yok yani az yiyor zaten gün içinde 2 kez yediriyorum ama çok az yediği için 1 öğünde yeter şuanlık ileriki zamanlarda zaten öğünleri artar su içiriyorum emzirmemiz oğlum ne zaman isterse saat tutmuyorum ve çoğunluk olarak emiyor daha öğünleri tam yok doymuyor zaten şuan ek gıdada doyumluk olmuyor uykusuda huysuzlandığını belli ediyor zaten 1 2 saat içinde uyur genelde en fazla 2 2.5 saat uyanık kalır akşam üstü 6 7 den sonra gündüz de 2 saat olmadan uyur uyku olarak 3 4 uyku yapıyoruz gece uykusuna 10 11 den önce dalmıyor malesef ondan 4 uykuyu da buluyor değişiyor gün içinde oyun halısıyla oynuyor ellerine bişeyler veriyorum diş kaşıyıcısı pırasa vs diş kaşıması için dönme egzersizi yapıyoruz şarkılar dinliyoruz kitap okuyorum kartlardan gösteriyorum bol bol konuşuyoruz böyle gidiyor şuanlık