elfklhn 38 haftalik normal dogum yaptım 2880nle hastanedeb çıktık 1 aylik 3.550 grm olmus ebeler kilo alimi sinir da dedi sutum asiri az hem mama hemde anne sutu aldı mamayi az verdigim icin hic beslemedii şimdi cogalttim sma 3 satte 60 cc veriyorum geceleri de 90 cc veriyorum dogru mu yapıyorumm sasirdim kaldim yaa bakamıyorum hissine kapiliyorum sürekli herkez birşey soyluyorrr. Bende mama vermek istemem ama sut olmayınca napimmmm siz söyleyinnn :(((
Deletedmom324 elfklhn alt sinir 600 gr zaten. Hayiflanmayin. Bir de ccye siz karar vermeyin. Deneye deneye bulun ne zaman doyuyo. Emzirme alakali birsey demeyecegim zira burada 1000 tane post var 😊
Dzehra elfklhn ilk ayda fazla kilo almaması normal sizinki iyi bile almış kilo verir bebekler aslında ilk ayda
Dzehra elfklhn bebeğimiz ne kadar yiyorsa o kadar verin 90 yiyorsa 90 100 yiyorsa yüz her bebeğe göre değişir
Derya341986 elfklhn benmkide bir aylık bende okdr veriyorum cnm toplamda 12 kere 60 - 70 cc veriyorum 1200 almış benmkide bir ayda
elfklhn Dzehra 700 809 grm almaasi gerekiyirmus ben sutum yetiyir zanettim sonradan mama vermeye başladık ida gunde 2 3 kere felan ona ragmen az kilo almis son 3 4 gündür 3 saattr bir vermeye basladim
elfklhn Dzehra 3 saate bir veriyorum arada da emziriyorum 3 saat cokmu uzun. Kilo almicakmis gibi geliyor :((
Dzehra elfklhn hayır 3 saat uzun değil gayet iyi yapıyorsunuz ne kadar yerse de o kadar verin mamayı siz hep doksan yapın o yediğini yesin
Dzehra elfklhn yetmeyince süt yapacak birşey yok tabiki ac durmayacak iyi yapmışsınız. Gazi varsa gaz önleyen mamalar var Bebelac nutri konfor aptamil conformil gibi bunları deneyebilirsiniz. Kaç aylık ti bebeginiz
elfklhn Dzehra 1 ay 3 gunluk daha gaz problemeniz cok yok cok şükür mama iyi geldi insallab kilo da aldirir.
Dzehra elfklhn Ben ilk bir buçuk ay kızıma 2 saatte bir 60cc yaptım sonra baktım alıştı baya 3 saatte bir 90 cc verdim o kadar da yiyordu zaten şimdi 4 buçuk aylık 3 buçuk saatte bir 120 cc yiyor. Ne kadar yiyorsa o kadar verin siz kural böyle zaten mama yiyen bebeklerde ya 2 saatte bir 60 ya 3 saatte bir 90 yada 4 saatte bir 130. Hatta yazar kutunun da arkasında
elfklhn Dzehra sabahları 90 veriyorum bitiremiyor o yuzden sabahlari 60 geceleri 90 veriyorum 3 satte bir.
Dzehra elfklhn ayına göre kaç saatte bir ne kadar verilmesi gerektiği mama kutusunda yazar ordan da bakın
Derya341986 elfklhn 2 saatte bir ama gece bazen 3 4 saat uyuyo ozaman uyandırmıyorum bazen 1 saate acıkıyor