Alyaveannesi 18 gunluk bebegim var ben cok bunalıyorum daralıyorum arkadaslar kırk cikinca hersey yoluna giriyor mu psikolojikmen bunalımdayım 😞
fatmanurkantar Alyaveannesi biz 47 günlüğüz geçecek hepsi biraz bebekle yanlız kalmayı deneyin birbirinize alışmayı günlük rutinleriniz olsun kolay değil şuan bize çok ama çok bağlılar zamanla azalıyor
Ozlem59 Alyaveannesi 53 günlüğüz düzeşen hiç birşey yok bizde ağlama krizleri arttı. Ben oturdum ağladım artık bugün
Ayaniz Alyaveannesi benim bebegimde 17 günlük,bir gün varmıs aramızda. Bazen bende aglıcak gibi oluyorum sinirlerim bozuluyor ama minnoşumun suratına bi bakıyorm hepsi gidiyor:) Yanınızda yardımcı olabilecek biri kalıyor mu?
Kumsal77 Walla kırkım çıktı nerdeyse iki aylık oluyoruz düzelen bişey olmadı yaa geceleri sinir krizleri geçiyorum artık 😔😔
Yagizmomms Canım ilk 40 gün uyku nedir hic bilmedim. Dönüşümlü olarak baktık hep kaynanamla. Beni uyutuyordu bakıyordu ama acıktımi mecbur kalkıp emziriyordum ki en fazla 2 saat oylayabiliyordu. 40 i çıkana kadar 2 saatten fazla hic uyumadim kesintisiz. Ama 40 'tan sonra bambaşka cocuk oldu sanki. Emmeleri uzadı, artık tek kalıyoruz zten geceleri benimle yatıp benimle kalkıyor sabah. Yani geçiyor sadece biraz sabır.
Melo1906 Bizde 36 günlüğüz uyku falan yok geceler olmasa ahhhh keşke benim dördüncü çocuğum valla herşey zamanla düzeliyor evet herkesin çocuğun farklı benim büyük kızım tam dört yıl uyku ne bilmedi inanın şimdi buda Ablasına çeker diye korkuyorum uyumuyor
Yusufrony 23 günlük bebeğim Bizde de AYNe 3. Çocuğum daha 3.5 yaşında oğlum var ve 14 yaşında kızım bizde de gaz sıkıntı daha düzene oturmadık ama günler çabuk geçer 3 ayda olunca rahatlarız ancak
Nazlina Alyaveannesi Dur bismillah daha yolun basindasin suan lohusasin boyle hissetmen cok normal karninda tasirken hersey normal ama eline aldiginda cok buyuk bosluga dusuyorsun seni cok iyi anliyorum bende boyleydim ilk once kendini iyi hissetmelisin az kalmis merak etme 🤗 hersey yavas yavas duzene girer