EslemEva_23 Dün doktora gittim kızım 7 ay 15 günlük 8.200 gr cıktı doktorumuz biraz daha kilo alsa daha iyi olur dedi onun dışında bir sorun yok cok şükür gerçekten kilo yapacak güzel bilginiz şeyler var mı bana da söyleyin lütfen
Bircay EslemEva_23 bebeğinin kilosu gayet güzel hem sağlıklı olsun gerisi boş oğlumun benim 7.aya girmesine 1 hafta var 7 buçuk kilo doktor gayet güzel dedi daha olmadi degsitir doktorunu hem can sıkılacak birşey yok annesi maşallah gayet güzel
EslemEva_23 Damla93 bilmiyorum ki öyle diyince benimde aklım kaldı kızım kusuyor zaten birde bu ay sadece 100 gr aldı o yüzden biraz söyledi
EslemEva_23 mermik ne bileyim öyle diyince anneyiz sonuçta insan ister istemez takılıyor cevreyi pek takmam ama doktor dediği için takıldım
Elifeymeninannesi EslemEva_23 benim de kızım 6.5 aylık 7 kilo bence gayet iyi kilosu takılacak bişey yok benim bebeğime de çok zayıf sütün yaramıyor gibi bir sürü boş yorum geliyor ama ben hepsini kulak etmeye çalışıyorum 🙄
EslemEva_23 Elifeymeninannesi yok çevredeki insanları pek dinlemiyorum cünkü insanlar bazen sözlerini tartmadan konuşuyor ama doktor dediği için takıldım