Deletedmom8 İlk defa tadıcazz 😍 9,5 aylığız nasıl sevdirebilim ? siz ıspanağı nasıl yediriyorsunuz ? Tarif yazarmısınız ? 🤩
Adanurymn Deletedmom8 ben kendimize yaptığım gibi yaptim pirincli tuzunu atmadan a pistikten snra ayirdim oyle verdim yemişti yaninada yogurt koydum oyle verdim 😊
Aysenurl Deletedmom8 ben bize yaptgmz gbi yapıorm tuz atmıyorum benim bebeğimn 5 dişi var ilk başlarda püre yapıp veriodm dişlerden sonra hafif çatalla eziyorum yanına yogurtla beraber çok seviyor bebeğim
yokbecanim Deletedmom8 salça yerine domatesle ve az soğanla yemeğini yapabilirsiniz.tattırdıktan sonra azıcık yoğurt da verin ağzı kamaşmasın☺️Tabi yoğurt ve domatese alerjisi yoksa
Deletedmom8 Adanurymn ıspanağın yanında doktor kesinlikle yoğurt verme dedi ıspanakta ki demirleri öldürüyormuş
Deletedmom8 Aysenurl bizim daha diş yok 🤷♀️ Doktorum ıspanağın yanında yoğurt verme içindeki Demir’i öldürür yedirmenin bir anlamı kalmaz dedi
Mom62636362 Deletedmom8 ay gerçekten mi, çok güzel olurdu, düşünsene yeşil renkli kek, üstelik hiç de ıspanak tadı almıyorsun, bundan daha mükemmel ne olabilirdiki çocuk aklıyla 😂
Deletedmom8 yokbecanim domatese var yedikten sonra yüzü kırmızı benek benek oluyor bu alerji göstergesi dimi ?
Adanurymn Deletedmom8 o bizim icinde geçerli😂 biliyorum normal sade verdiğimde de yiyo yoğurtlada ben secenek sundum
Dadam Deletedmom8 ıspanakta sanılanın aksine çok az demir varmış, ben de bir doktorun paylaşımında gördüm, o yüzden yoğurtla yenmesinde sakınca yokmuş
BombastikTurta Mom62636362 ya annem bize de yapardı gözümde yaşlar 🥲 bide onu denim bende iyi ki hatirlattin öyle yer belki 🙄😘
annekuzusuuuu Deletedmom8 ben yemeğini yapıyorum bulgurlu veya pirinçli yanınada yoğurt öyle yiyor 10 aylık oğlum 1 aydır azar azar veriyorum