kardelen_kizilll 4 aylığız gazlı ve kolik bi bebekte değiliz herşeyini yapmama rağmen geceleri uyku yok uykumuzu düzene sokmak için napmalıyım deneyimli annelerden yorum bekliyorum . ?
Tosbigim Saatleri düzenli olsun gece ve gündüz. Eviniz sıcaksa akşam uyutmadan önce banyo yaptırabilirsin. Gündüz uykularını çok geç yaptırma en geç 4-5 gibi uyansın..
kardelen_kizilll Gokcen_26 bugun yaptim 3 4 kasik verdim biraz tatlandirsinvdiye seker koydum sorun olur mu canim ?
Gokcen_26 kardelen_kizilll papatya hic vermedim ama rezeneden cook rahat ettm emzirym hem kndm iciym hem 4 5 cay kasigi cocuguma verdm bnmki de 4 aylik .
Leylamoms Gündüz kac uyku kac saatte yapiyor? Gece uykusuna kaçta yaptırıyorsun? Karnı tok mu ondan emin misin? Gunduz bu aylarda 3 uyku yapmasi lazim son gunduz uykusunun da 17.30 gibi bitmesi gerek
kardelen_kizilll Leylamoms karnini guzelce doyuruyorum sabah 7 30 gibi kalkiyoruz en gec oglen uykusu 1 3 defa uyuyor ama kisa kisa gece uykumuz degisiyor 7 8 bazen 10 buluyo
Leylamoms kardelen_kizilll 4.5 aylık kızım 7de uyanıyoruz 9da ilk uyku 1.5 saat genelde 12.30da ikinci uyku 2 saat uyuyor 4de tekrar uyuyor 5 bucuk gibi kalkıyor 7de gece uykusuna geçiyor Düzenimiz boyle
Leylamoms kardelen_kizilll 3 kere uyanıyor beslenme için. Tabi bazı geceler sık da uyanıyor ama genellikle 3