Hrcntes Benim gibi zayıf olup ne yaparsa yapsın kilo alamayan var mı hamilelikte de kilo almadım şimdi de 43 kiloyum şunu yedim çok kilo aldım diye önerisi olan var mı düzenli besleniyorum benim kadar sürekli atıştıranlar kimse yoktur et süt yumurta sürekli tükettiğim şeyler ama kilo alamıyorum kızımı kucağımda gören benim doğurduğuna inanmıyor sinir oluyorum artık bu duruma 😥
Edaa Hrcntes Bana da sürekli kilo al bu ne zayıfsın falan diyorlar.Ben de 48 kiloyum almak istiyorum biraz ama alamıyorum.😔 Çok zayıf olmakta iyi değil işte
Papatyal Hrcntes benim gibi olanlar da varmis kesinlikle kilo almak istiorum ama ne yapsam olmuo boyumda var kilo yok bildiğin safinaz oldum 😂 umarim bilenler yazar😥
Hndmtl Hrcntes bende Doğumdan sonra çok kilo verdim😔 Artık çok canım sıkılıyor. Varsa bir çaresi bende öğreneyim😉
Hrcntes Edaa Suledogan05 Bugramm diyetisyen de işe yaramıyor ki tatlım evlenmeden de zayıftım hastanede yattım damar yolundan mama bile verdiler alamadım 😥 ne yiyip içeceğimi de şaşırdım bu durumdan da şikayetçiyim Allahtan boyum kısa 🤣🙈
Suledogan05 Bende ayni durumdayim 44 kiloyum suan hamileliktede 52 ye felan anca cikabildim dogumdan sonra hemen 46 ya dustum zaten ne yaparsam yapiyim alamiyorum diyetisyene gitmem lazim herhalde