es13as19 Kızlar oğlum 22 aylık normalde banyo yapmaya bayılır sudan çıkartamam ama bir aydır banyoya zorla sokuyorum artık kusacak kadar çok ağlıyor anlamadım bisey başına gelen varmı neden acaba
Nazliprensesinannesi es13as19 benim kızımda 21 aylık bizde öyle bir sorun yok aksine girdiğinde çıkmak istemiyor acaba rahatsız olduğu bisii mi var yada banyo yaparken gözüne burnuna falan su mu kaçmıştı aglamismiydi daha öncesinde
damlahira es13as19 Çocuklar hergun başka huylarla çıkıyorlar karşımıza valla ya benim kızımda çok seviyor banyo yapmayı ama bu aralar başını yıkarken ağlıyor bende şaşırıyorum
MasalsMommy es13as19 Korkmuş olabilir mi bir şekilde? Ne bileyim kulağına falan su kaçıp da canını acıtmış olabilir mi? Ya da boğazına kaçıp tiksindirmiş falan olabilir mi?
es13as19 MasalsMommy yok hiç öyle bisey olmadı ablası var normalde bayılır ablasıyla suda oynamaya yok onuda istemiyor sadece çıkmak için ağlıyor
Nazliprensesinannesi es13as19 bı yeri mi açıyor acaba suya falan girince yada sabun degdiginde yara falan var mı vücudunda cnm su sıcak mi geliyor acaba ay bilemedim 🙄
Simiyy Şuan okuduğum kitapta bazı çocukların banyo giderlerinden su gibi akıp kaybolacaklarını düşünmesinden dolayı korktuklarının saptandığı yazıyordu. Bu küçük bir teori tabi başka bir sebepte olabilir
Nazliprensesinannesi es13as19 bı sure banyo yaptırma cnm sil nemli ılık bezle heryerini dahada korkmasın kuzum belki dönemle ilgilidir bı sure sonra düzelir oluyor böyle biseyi çok sevip bı dönem sevmeyebiliyorlar sonra düzeliyor falan