Derinim_ Kızlar kızım 6 aylık 5 aylıkken ek gıdaya başladım ama bi türlü ağzını açmıyor kendi isterse kaşığı tutup ağzına götürüyor o da 3-4 kaşığı geçmiyor. Alışacak mı iştahsız bi cocukta değil emmesi falan iyi ne yapabilirim
Ecenisaannesi Derinim_ kendi yemek istiyor olablir koy önüne batsın heryer temizlenir byle byle alışır bence diye düşündüm şuan 😂
Derinim_ Ecenisaannesi öyle yapıyorum ben uzatınca ağzını kitliyor ama eline verince kendi götürüyo ağzına ama öylede az yiyo gibi geliyo. Gerçekten küçücük bebek Kendi yemek ister mi ya 🤷🏼♀️😅 su da aynı şekil ben yada başkası verince asla kabul etmiyo
Ecenisaannesi Derinim_ vlla bzmki yiyor ama kendide yemek istiyor yeni nesil çocuklrı 😂olsun öğrencek byle byle yemeyi braz zamn geçince hepsini bitirir tabagın😂
Ecenisaannesi Derinim_ ne demek canım sağlıkla ve mutluysa takma elbet bir gün yiyecek bütğn tabagını başka yokmu anne diycek 😂😂
Derinim_ Ecenisaannesi aslında ben çok takılmıyorum da biliyosun kaynana ve çevre potansiyeli insanı dibe vuruyo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😅
Ecenisaannesi Derinim_ yaa ama bunu deme kaçıncı yğzyıldayız kız ne takıyon onları çevreye bakarsakk oooo boşverrr 😂
Derinim_ Ecenisaannesi takılmıcak gibi değil ki zorla yedirmeye çalışıyor bu sefer ayyy hiç açma sen benim içimi 😁
Ecenisaannesi Derinim_ aç kuzum aç vlla bak bnde öyleydm çok takardım baktm kndme yapıyom koydum artk mesfemi ne karıştırtıyorum nede susyorum en güzeli buymuş ne rahatım be 😂😂