mervesoku Hatice__31 verilmez hiçbir şekilde yoğurt değil başka bişey de verilmez ya anne sütü ya mama
Ssumru Hatice__31 2 aylik bebeğe neden yoğurt verilsin ki ya anne sütü ya da mama suyu bile bazı doktorlar onerirke bazıları önermiyorken yoğurt verilmesi cok saçma ve tehlikeli
susiron 2 aylık bebegin yoğurta ihtiyacı olamaz .Sadece anne sütü yoksa takviye anne sütü ürünleri kullanılmalı .Yani tehlikeli soru sormuşsunuz.Yapılacak yorum cevaplarından ; Cevabın evet olmasından korkarım .
Hatice__31 Bende tabiki çok şaşırdım kaynanm ısrarla verelim birşey olmaz diyor. Geçen bi çay kaşığı kadar çay verdi baya sinirlendim ama birşey diyemedim
Damla_K Hatice__31 çay verdi? Bisey diyemediniz? Nasıl diyemedniz kusura bakmayın o cocuk sizin. yapmayn allah askına yaa. Ne kaynanan nede ona karşı geldin diye sorun çıkaracak olan kocan asla umrunda olmasın senin bebegin oncelik artık ne ondan ne oglundan cekinme valla yazık olan cocuga olacak ya Allah korusun
Toprakruzgar Hatice__31 2 aylık bebeğe çay mı verdi canım hemen tepkini koymalısın yapmayın ne kadar canı var yavrucağın inanamıyorum ya nasıl insan bu kadar bilinçsiz olur ve ısrarcı davranır o bebek senin bebeğin canım lütfen senin dışında kimsenin bebeğin için karar vermesine izin verme kayınvalidem benden habersiz çorabını bile değiştiremez çocuğun
elmaliturtam Hatice__31 vallahi merakımdan soruyorum yargılamak için değil neden diyemiyorsunuz sebep ne ? Bu devirde küçücük çocuğa bir laf desek milyon tane karşılık alırız Kocaman kadınsınız annesiniz bir dur neden diyemiyorsunuz çocuk sizin nasıl verebiliyor nasıl sessiz kalıyorsunuz. dün çay bugün yoğurt yarın ne verecek? Siz hep izleyici olarak mı kalacaksınız?
momsaylin Tabikidd hayir canil 2 aylik bebek eti ne budu ne ammr sutu almali veya mama yogirt 6ayda verlr
BademsMam Hatice__31 yoğurt inek sütüdür. Alerji olma ihtimali çok çok yüksek. Ki zaten 2 aylık bir bebeğe kesinlikle yoğurt veya başka bir ek gıda verilmez. 6. Aya kadar yada doktor önerisiyle 4. Aya kadar ek gıda hiç bir bebeğe verilmez. Onların mideleri çok hassas ve sadece anne sütü veya formül mamaları sindirebiliyorlar. Hatta formül mamaları bile zar zor sindiriyorlar bu neyin yoğurt vermesi? Kafayı mı yediniz ?
Miine Bazen cidden bilerek linç yemek veya dikkat çekmek için post açtıklarini düşünüyorum 🤦♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ne demek yoğurt vermek daha 2 aylık bebek anne sütü veya formül süt sadece verilir vermeyin yoğurt çay minicik bebeğe günah mideleri.ne ki onlarin