Ebru41 Merhaba anneler bebeğim 40 günlük biz çok gaz sorunu yaşıyoruz gaz damlamız var fakat 2 gündür daha sancılı çok fazla kakada yapamıyor çok ıkınıyor uyuyamıyor hakiki zeytinyağı iyi diyorlar mamaya damlat yada azcık direk ağzına ver zararı olurmu?
Aslmra80 Ebru41 zeytinyağını çok az ılık olacak şekilde ısıt cnaım karnına sür masaj yaparaktan sonra bez koy her akşam yaparım ben faydası var
Birkucukeylulmeselesi Ebru41 sap samplex bize tek fayda etmedi biogaia ile birlikte çokkk faydasını gördük denemeni tsvsiye ederim
Ebru41 Derinay Allah yardımcımız olsun sanırım benimkindede kabızlık oldu şu iki gündür canım yanıyor çocuk uyuyamayınca çok zor kuzular inşallah düzelirler hemen
annecik123 Fitifiti afedersiniz biogaia damlasınımı direkt vermeyicek çünkü onu bende yeni aldım kullanıcamda bebeğimde
Synmannesi Ebru41 ben hep iki verdim art art değil birini 22.00 veriyorsam diğerini gündüz öğlen hep aynı saatte
merdepltkylp Ebru41 bizdede aynı problem var 43 günlüğüz. Kaka yapamıyor. Doktor zeytinyağı koy mamasına dedi yada ağzına. 1 çay kaşığı günde 2 kere verebilirsin dedi. Hatta zeytinyağını poposuna da sür dedi. Zile basar gibi poposuna sür rahatlatır dedi. Dünden beri yapıyorum umarım işe yarar
merdepltkylp Gaz ilacı olarak da relactaz ve agulina kullanıyorum.relactazdan çok memnunum. İkisinide aynı anda kullanıyorum problem yaşamadım