turisinannesi Oglum 4 buçuk aylık gece uyku duzenimiz resmen bozuldu önceden gece bir yada iki kez kalkan bebeğim simdi saat başı kalkıyor.ozellikle 4.ay asisindan beridir böyle.gece uyanıyor tekrar sallayarak yada emzirerek uykuya geri daldiriyorum sürekli bu şekilde oluyor emzikde almıyor maalesef nolur bı akıl verin nasıl duzeltebilirim nerde yanlış yapiyorum
Waris turisinannesi yanlış birşey yapmıyorsun benim kızım da 4.5 aylık ve aynı seninki gibi 1 ya da 2 kez kalkar geri uyurdu çok güzel ama 4. Ay herşey tepetaklak oldu. 4. Ay atağından kaynaklı diyorlar genelde böyle olurmuş. Bir de bu atak biraz uzun sürüyor sabretmekten başka çare yok sanırım. Şu an bile kucağımda uyuyor yerine koymaya korkuyorum uyanacak diye🙃
BademsMam turisinannesi bizde 7 ye giricez hala öyle diş huzursuzlukları olduğu sürece devam ediyormuş 😓
Minik_mucizemm turisinannesi canım benimkide aynı şuan beş altı kez uyanıyor sallayarak da uyumuyor omzumda pışlayarak uyutuyorum bide emzirirp🤦🏼♀️
turisinannesi BademsMam sanırım belli bir düzenleri olmayacak alismalimiyim😑bebek büyütmek gerçekten hem güzel hemde zor zanaat hepimize sabır diliyorum
Ege52 Bizde aynı problemi yasiyoruz suanda 4 aylık ve bir anda bozuldu düzenimiz ,saat başı uykular , uykuya dalamama, 20 dkkadan fazla uyuyamama, saat kurmuş gibi direk 20. Dkkada uyanıyor 🤷♀️ ALLAH yardımcımız olsun, bebeklerimizin de tabi.
turisinannesi Ege52 Ege52 aynı benim bebegimi anlatmissiniz günduz uykulariniz nasıl peki gündüzleri de kısa kısa uyuyor