Hokiz93 Hanımlar oğlum 7 ay bir haftalık oldu son 2 haftadır resmen uyku düzeni yok oldu doğru düzgün uyumuyor gazı olabilir diye gaz damlası kullanıyorum sıcak yatamaz bunalıyordur diye rahat gitmiyorum oda sıcaklığı hep aynı düzeyde dişlerde herhangi bi hareketlilik yok doktorada götürdüm acaba dişten mi diye ama sonuç yok diş daha çıkmıyor anlama veremedim bi türlü atak Haftasıda değil sizce ne olabilir başından geçen anneler yardım edebilirmi
Song Hokiz93 elı ağzında takılıyorsa bence dıs olabilir bızım doktor da gorunmuyor henuz demsıtı bır hafta ıcınde dişş cıktı,bir de gozlemleyın elını Kulağıns felan götürüyor öu belkı Agrısı vardırhicbrşey yoksa da sıcrama donemınde olabılır
defnemilam Hokiz93 bizim bir tane disin ucu gozuktu 7 bck ayligiz hep agliyor uykusundanda kalkinca normaldekinden fazla agliyor ek gidadan kabiz oldu kaka yaparken aglamaya basladi sonra ben denedim her aci ceker gibi agladiginda bezini actim idrarini yaparkende agliyormus enfeksiyon cikti antibiotige basladik simdi gelince hepsi ayni anda geliyor
Hokiz93 Song çok huzursuz sürekli mızmız yapıyor ve ağlıyor kucağıma alıyorum biraz ilgileniriyorum susuyor bırakınca geri başlıyor Anlamadım
Hokiz93 Woody 7.ayda hep böyle mi oluyor acaba. Benımki altının son haftası başaldı hep aynı uyumuyor ve yoruyor çok tükendim ☹️☹️
Song Belkı kokunuuzu hıssetmek ıstıyordur yanınızda uyutun,bir de çorapla uyutöayı deneyin bılıyoruö cok sacma ama gevşek bir corap gıydırın bizimkı ne zaman corapsız yatss gece cok uyanıyor😂herşeyi denıyorum acaba bundan mı yoksa bu mudur gibi gibi😂