-ZeynepAlya- Nolur bana geçecek bu günler deyin😥Güzelim sakin bebeğim gitti yerine başka bir bebek geldi ne uykumuz var ne emmemiz napıcam bilmiyorum 😥 siz neler yaptınız şu süreçte acaba yardımcı olurmusunuz?
Elactus -ZeynepAlya- bizde 4. Atağındayız ama aşıdan sonra fena oluyor diyorlar doğrumu acaba 1 hafta önce bizimkide çok fenaydı bu hafta sakinledi yarın aşı var arkadaşımın bebeği aşıdan sonra fena oldu
Aslmra80 -ZeynepAlya- bugün aşı olduk fens 9 da uyuttum kaça kere kalktı daha yeni uyudu siz düşünün çok huysuz
Uykusuzhayat -ZeynepAlya- en zor Atak bunu atlat diğerlerini anlamıyorsun merak etme gececek yavruna sarıl sabret
-ZeynepAlya- Yapışık ikiz gibi olduk o emmek istemiyor bende aç kalmasın diyorum memede tutuyorum uyku deseniz max yarım saat sarılıyorum konuşuyorum ama onunda elinden bişey gelmiyo sanırım 😊
Zeynepli1234 -ZeynepAlya- 3 ay 14 günlüğüz korkuttun beni gerçekten her bebek 4. Ayda öyle mi oluyor 😥
-ZeynepAlya- Zeynepli1234 her bebek tabiki çok farklıdır belki olmaz ama bende beklemiyordum çünkü çok sakin bi bebekti ama şuan o sakinlikten eser yok 😂
Hilalse -ZeynepAlya- atak bitti her şey düzeldi bizde dişi bile anlamadık düşünün doktor söyledi 4 gün önce kontrolde patlamış diye yani diş huzursuzluğu varmış ama atak kadar zorlamadığı için beni ben anlamadım umarım szdede öyle olur
Aliss -ZeynepAlya- mahvetti bu atak uyku gerilemesi beni🥲 uyumuyor gunduz 4 uyku yapan bebek 2 uykuya dusurdu asla uyumuyo agliyorum bazen🥲
-ZeynepAlya- Aliss aynı durumdayız iş güç hiçbişey yapamıyorum hep kızımla ilgileniyorum 😥 inşallah hemen geçer bu günler 🤲🏻 Akşam eşim gelince rahatlıyorum herseyimi akşam yapabiliyorum
Bsrsyy94 -ZeynepAlya- bizde 4 ay 17 günlüğüz meme reddimiz var yoğun bir şekilde gün içinde sürekli savaşarak emziriyorum. Uyku gerilemesi ilk hafta daha yoğundu azaldı fakat hala devam ediyor 😞
-ZeynepAlya- Bsrsyy94 bende öyle diyorum ya yapışık ikiz gibi olduk artık o istemiyor ben veriyorum böyle böyle akşam oluyo 😊
Minnossu -ZeynepAlya- süreci bebeğinizin yönetmesine izin verin zaten izin vermesenizde o yönetecek teslim olun rahatlayın uyumak istemiyorsa oyun oynatın emmiyorsa emmek isteyene kadar bekleyin gün içinde ne kadar çok hareket edip yorulursa akşam o kadar çabuk uyur acaba şöyle olur mu acaba böyle olur mu diye düşünmeyin geçer