Yusuf_goktug Anneler sekiz ay yirmi günlük bebeğim var kıyma vermek istiyorum kuzu kıyma mi dana kıyması verilir ?🤗
Aslankurt Balteknem bende ilik kaynattım çorba yapıyorum ama hep bir şüphe doktora da gitmiyoruz acaba diyordum sizden duymam bir nebze rahatladım ama tabikş doktora soracağım . Fakat söyle bir sorun dağa var ki her doktora farklı konuşuyor aylar önce zeytin yağı verme diye fırça attı bana doktor ama sonra başka doktor dan verin diye baya kişiden duydum böyle durumlar çok oluyor Kafam çok karıştı gerçekten
tombikdonerkankasiiskender Ben bunu bilmiyodum ilk defa duydum doktora da gidemedim yakın zamanda, kendi yemeklerimize kullandığımız dana kıymadan veriyorum oğluma bi sıkıntı olmadı ama bilemem tabi biz 10 aylığız bu arada
Balteknem Aslankurt benim doktorum ne yemek yaparsan yap zeytinyagi ustune bir cay kasigi olsada at dedi canim bagirsaklari rahatlatmasi yumsatmasi icin bence zarari yoktur hatta balik bile yiyebilir istedigi kadar dedi firinda olmak ve dip baligi olmamak sartiyla bir el kadar yese haftalik ihtiyacini karsilar dedi
Balteknem Aslankurt hepsi farkli malesef ozeldeki doktorum alerji derken ilk devletteki doktor demedi sonraki gittimde dedi sen dusun
Aslankurt Balteknem bende ondan sonra bunun daha mantıklı olduğunu düşündüm zaten eee tecrübe kazanıyorsun bir süre sonra her doktor doğruyu bilecek bir şey de yok ne yapalım. Bİzde doğruya yanlıştan gidilir deyip anneliğimizi konuşturacağız 9 aylık olacak neler neler ögrendim .:))
Balteknem Aslankurt bende canim burda baya sey ogrendim bilmedigim seyleri cok sukur ilk olunca tecrubisiz oluyo insan doktora goturup duruyo buyudukce ve ikincilerde daha rahat oluyo