Ayserose61 Kızlar doğum yapalı 18 gün oldu doğun yaptığımdan beri geceleri sırt ve boynum sırılsıklam oluyor . Hasta oldum galiba sırtım göğsüm yanıyor nefesim de daralma başladı olan var mı böyle
sutlukahve07 Ayserose61 benimde 10 gün oldu bende aynı şekilde çok terliyorum lohusa teri diyorlarmış bizim burada.
bayankitapkurdu Ayserose61 of hem de ne terleme saçımdan damlalar akardı. Beni gören banyo yaptım sanardı. Bu sayede hamileliğim boyunca 8 kilo almama rağmen 17 kilo vermiştim 😅
Dilanbulut Ayserose61 zamanla geçiyor terledikten sonra üstünü degistir.hastalanma. ben öyle bi terliyordum anlatmakla olmuyor basimda bi musluk varda onu aciyorlarmis gibi akıyordu terim inanılmazdı bide benim yaza denk gelmişti aman allahim kıyafetlerimi değişmekten bıkmıştım artik
Hilalumay Normal canm kırkın çıkana kadar öyle oluyor sen hasta olmamaya çalis sürekli atlet değiştirirdim enseme bez koyardım soğuk su felan da içme hem
6714431 10 ay oldu doğum yapalı ben hala terliyorum .eskiden daha çoktu sürekli kıyafet değiştirirsin.simdi terliyorum yine ama çok degil
AleynaNur228 Ben hem hasta oldum hem de lohusa teri oldu ben de ameliyathane de üşüttüm o hasta etti beni siz de üşüttünz büyük ihtimalle ama ter bende de cok oldu gece 2 3 kere üst değiştirdim geçti sonra dan
Mlke301020 Ayserose61 Yaa bi ben böyle oluyorum sanmıştım. Bende aynı durumdayım normalde bir şey yok ama uykuda terliyorum sürekli üst değiştiriyorum ama ben kilo veremedim hiç 🤣 Doğum kilolarım hala duruyor 🥲
emreaysel Ayserose61 abartmıyorum; gece 4 kere kalkar üstümü değiştirirdim. Sırılsıklam olurdum. Bu yaklaşık 2 ay sürdü. Şimdi hala terlerim ama asla o şekilde değil 😊