Cansel26 Bebeğim 8 aylık bir kaç gündür olduğundan fazla kusmaya başladı acile götürdüm doktor idrarına bakmak istedi ama saatlerdir yapmıyor nasıl yaptırabilirim bilgisi olan yardım etsin
VolkanEmrem Cansel26 idrsr torbasini taktikdn sonra emzir cnm ben oyle yapmistm kisabisure sonra yapdi
Mirabebek Cansel26 benimde kızım 2 aylıkken çok kustugu için gittim emzirdim hemen işemişti idrar yolunda enfeksiyon var dediler bir fitil kustugu için birde antibiyotik şurup verdiler
Sevim_keles Cansel26 bir bezi ısıt ve idrar torbasının üzerine koy tabi yakmayacak şekilde öyle hemen yapar
Mervegem Cansel26 idrar torbasını üstüne bezini tak canım biz 3.5 saat beklemiştik öyle yapmıstı mama meyve suyu su ne varsa icirdim anca yaptı
VolkanEmrem Cansel26 yapar insllah cnm rabbm sifasini versin insallah buarada rota asisini yaptirdinmi sen
Mira25 Cansel26 normal çocukalrı kollarımızda lavaboya tutuyoruz ya o şekilde tutun çiş diyin biraz suyu açın bekleyin hemen ypıyorlar birisi tutsun yada yapabilirseniz tek başınıza alın
Habibe08 Cansel26 oglumdan sondayla aliyodular cok agliyodu yavrum ama en temiz sonuc veren oymus sizde onu sorsaniz
Cansel26 yavrusununannesii suyu da içirdim suyu aç şeyiyle oyna belki yapar denildi onu da denedim 😃😃😃
Halesena Islak bir bezle veya mendille göbeğine kasıklarına ayak altlarına değirince hemen yapıyordu benim kızım ama sizde de işe yarar umarım :)
VolkanEmrem Cansel26 anladim cnm cok kusuyo dedigin icin sordum rota virusunde ishallw bu oluyo die biliyorum insallah yakalanmamistir
Cansel26 VolkanEmrem ishali yok Allaha şükür dişinden dolayı diye düşünüyordum çünkü ateşi de vardı 2 gün boyunca ateşlendi gece uykusu değişti iştahsızlığı oldu yine ama onlar geçti şimdi kusması devam ediyor aşırı oluyor birde