mrshavva Hanımlar merhaba emzirme danışmanından emzirmeyle alakalı yardım alan var mı meme reddi yüzünden alan varsa yardımcı olabilir mi acaba
Durucugunannesi mrshavva facebook'ta emzirme akademisi grubuna yazabilirsiniz çook faydalı olur sizin için orada emzirme danışmanları var
bebisimbenm mrshavva canim ben hemen dogumdan sonra iki gun aldim emzirme hemşiresi arkadaşmdan gerçekten çok destek oldu bana tercih edebilirsin
Defnetostos Deletedmom324 merhabalar bende emzirenannedrn danışmanlık almayı düşünüyorum nasıl memenun kaldınız mı birde hangi paketi aldınız ?cevaplarsanız sevinirim
mrshavva bebisimbenm arkadaşınız bana da yardımcı olur mu acaba çünkü mama vermek istemiyorum nasıl ulaşabilirim kendisine
bebisimbenm mrshavva canim arkadaşım üniv hastanesinde emzirme hemşiresi memur olarak çalışıyor yani dediginiz gibi uzaktan yardim sunmuyor yani kabul etmez yani keske yardim edebilseydim size 😔
Defnetostos Aytenesn merhaba Bende almayı düşünüyorum Nasıl memnun kaldınız mı süreçte amacınızaw ulaştınız mı ? Hangi paketı aldınız bide hangi konuda daha çok yardım aldınız
Aytenesn mrshavva ben memnun kaldım 4 ay oldu destek alalı 4 aydır emziriyorum ilk süreçte biraz mama ile gittik doktorumuzun desteği ile tamamen anne sütüne döndük sonra
Aytenesn Defnetostos ben ev ziyareti aldım meme reddi vardı. Evet şu anda bebeğim biberonu reddediyor hatta instasında paylaşmıştı☺️ Sağolsun çok ilgili bıkmadan usanmadan sürekli her sorduğuma güler yüzle cevap verdi hep pozitif