Belginsena Tecrübeli anneler kızımın vücut ısısı 36.4 ama başı yanıyor 4 aylık buarada neden böyle ??😢
Deletedmom9 Belginsena Alından ölçtünüz mü? Kafa sıcaklığı genelde bebekler de olur normal, bi alından da ölçün. Ateş olsa sadece kafa da olacağını sanmıyorum.
EsmaBt Belginsena Diş çıkarıyoe olabilir. oğlumun da öyleydi ateş yapmadı dişlee cıkarken ama agzını içi ve kafası bana hep sıcak gelirdi ölçerdim ateş cıkmazdı. takip edin sizde.
Rukiye58 Belginsena ya aynı şeyi yaşıyoruz şuan ölçüyorum normal ama başım elleri yanıyor ishalde başladı anlamadım benim oğlumda 4 aylık sağlık ocağını aradım doktor bişey yok sana öyle gelmiştir diyor ama yok kaç gündür bu şekilde ve huysuz
Deletedmom9 Belginsena Anladım yine takip edin vücut ısısı normal kafa sıcaklığı dediğim gibi olur zaten belki diş erken çıkacak o da olabilir.
Belginsena Deletedmom4440 evet yanıyor kafası bazen normale dönüyor sonra yine aynı sürekli değişiyor
Belginsena Rukiye58 banada yakınlarım sana öyle gelmiştir diyor ya ben uydurmuyorum herhalde yanıyor işte kafası demi
Rukiye58 Belginsena en son gittiğimde 5900 dü dün annem geldi çocuk çok keyifsiz başındada ateş var dedi bugün bir çay kaşığı calpol verdim biraz rahatladı sanki