tosbikannesiii Edayaz benim doktorum calcimax önermişti baktım icinde laktoz var bende suan osteocare aldım kullanıyorum bi arkadaş burda tavsiye etmsitiv
Ata0905 Edayaz calcimax önerdi ben icemedim mide bulantısı yaptı . Daha sonra osteocare aldık onda sıkıntı olmadi aynı zamanda ocean D3 K2 kullanmamı da çocuk doktorumuz önerdi calsiyum ile beraber
Happydef Edayaz babada calcimax verdi ama şiddetli ishal ve karin ağrısı yaptı bende hepsinin etken maddesi aynı olduğu için aynı etkiyi yapar dedi gittiğim doktorlar kullanamıyorum 😔😔
Edayaz tosbikannesiii benim doktorum bana önermedi hiç bişey sadece kalsiyum desteği almalısın dedi direkt eczaneden gidip alabilir miyim bi bilgim yok
minikcancan Ata0905 osteocareyi günde 2 tane içiyorum siz nasıl içiyorsunuz acaba? Bi dr pahalı bi ileç çoo çabuk bitiyor
Happydef Edayaz olmaz mı belim ikiye ayrilicak artık. 2 aya yakın oldu diyete başlayalı ve geceleri bel sırt ağrısından uyuyamıyorum artık
Edayaz mechule bende yaklaşık 3 aydır süt diyeti yapıyorum kalsiyum desteği almadan bana sadece kalsiyum desteği almalısın dedi 🤦🏼♀️