Bal-Kaymak Selam kızlar. Oğlum 7.5 aylık sayılır. Doktor kalın kitaplardan alıp eline vermemi kendisinin çevirmeye çalışmasını söyledi bu yüzden kalın olsun dedi. Hemde bebeğim bakarken resimlerine bende ona okumak anlatmak istiyorum. Bir de uyumadan önce biraz okuyayım dil gelişimi için diyorum . Ama hangi kitaplardan almam lazım . Alışverişe gidip bakamıyorum ki internetten alıcam mecbur. Tek tek cevap veremezsem kusura bakmayın lütfen 🙏 Oğlum hala uyumadı sabah 5.30 dan beri elim ayağım tutmuyor artık🥴
OncedenGurme Bal-Kaymak dudo kids var instagramda. Fiyatları çok uygun geldi bana. Ilk kitaplarım serisi var. Hem küçük hem de kalın sayfalı. Bi de eva kitaplar ve diş kaşıyıcılı kitaplar var. Tam ağızlarına göre 🙈
bitterikolata Bal-Kaymak hareketli kitaplar harika gerçekten uzun süre ilgisi oluyor bu kitaplara. Bir de şok bim birine geliyordu ben kediyim ben köpeğim diye kitaplar onlar da çok güzel ilk kitaplarım diye yazıyordu
Bal-Kaymak Woody onları gördüm ama 1 yaş sonrası için yazıyordu . Şimdi de anlayabilir mi acaba onları. Biraz da pahalılar 🤭
Woody Bal-Kaymak 13 14 tl civarına düştüğü oluyor amazomda ve bkm kitapta. 9 aylık. Kendi oynatıyor bazı sayfalarını Şu an koca çocuk gibi anlamayacak zaten. Kitaplara aşina olsun,farklı kelimeler duysun, siz bir şeyler anlatın