Nnerimann O kadar çok emzik aldım ki baby plus bebedor nuk en son phililps avenet soft aldım oğlum bi türlü emzik almıylr nasıl alıştırmalıyım işimi kolaylaştırcak açıkcası sizler nasıl alıştırdınız yada hemen aldımı bebişleeriniz
Suloz Nnerimann İlk oğlumda denemediğim marka model kalmadı 6 ay uğraştım ama bir türlü tutmadı. Şimdi 6 aylık oğlum var doğduğundan beri severek emiyor. Tutmayınca ne denersen dene tutmuyorlar maalesef 🤷♀️
Deletedmom324 Nnerimann valla 5 aylıgız. Hiç sevemedi. Öğürüyor gibi çıkarıyor. Zaten 6 aylık sonrası zararlı diyorlar daha da zorlamadım
Aybars22 Nnerimann bebeğim doğduğu gibi verdik tuttu. Hiç zorlanmadim bu konuda. Marka ile alakası yok ne verirsen ver almiyosa almaz
Nnerimann Suloz şuan bende o durumdayım sadece İki marka kaldı almadığım almıyor diliyle de itiyor sürekli elini emmek istiyor
DefneHiraa Bende ilk kızım da 2-3 gün uğraştım ama alışmıştı çok rahat ettim şimdi 4 günlük 2. Kızım var ona da emzik verdim şükür oda alıştı. Sık sık vermeyi deneyin inşallah alışır
Dilekcc Nnerimann elini emmesine izin verin kontrol algısı oluşuyor bu şekilde emzik sizin kontrolünüzde ama eli kendi kontrolünde
Busrakorayeymen Benimkide 18 gunluk ve kesinlikle emzik almiyor eliyle geri itiyor. Bnde chicco aldim
Busrakorayeymen Nnerimann yok ya hic almiyor ki🤣 bende cok emsin istemiyorm zatende bi nevi rahatlik yani
Deletedmom324 Nnerimann denedim denemem mi herkesler gibi :) baktim almiyor zorlamadim. O boyle istiyor. Bu sekilde de oluyor inanin. Alisiyorsunuz :)
Nnerimann Aybars22 sanırım öyle olucak baya marka denedik iki tane kaldı artık onlarıda denemek istemiyorum emzik kullanmıcak diyip gecicm
Hndmtl Nnerimann bende bir sürü emzik denemiştim tutmamıştı. En son Nuk damaklı kauçuk emzik aldım onu tutuyor 🤷♀️😉 Denemediyseniz bir deneyin bence.