hanifenal Merhaba arkadaşlar, 4. Aydan sonra demir takviyesine başlanıyor ancak benim bebeğimi çok aşırı rahatsız etti sizlerinde böyle oldu mu?😔
Mehtaptvz hanifenal doktorunuza danistinizmi ona uygun demir damlası verebilir bazi denir ilaçlarının yani etkileri kabızlık olabiliyor
cerenduran ilk gün sadece bir damla verin, birkaç gün sonra 2 birkaç gün daha sonra 3 gibi kademeli arttırın sıkıntı çekmez. ben sabah 2 akşam 2 damla şeklinde veriyorum. (dr 4 damla önerdiği için)
hanifenal cerenduran siz öyle yapınca sıkıntı yaşamadınız mı birde hangi markayı kullandınız acaba teşekkürler
cerenduran ben vegaferon ferrum ve sidefer denedim hepsi aynı etkiyi gösterdi temel içerikleri hemen hemen aynı olduğu için. ama azdan başlayıp çoğa gidince alıştı. dr önerisi ile tabi
cerenduran hanifenal vegaferon adı sağlık ocağı vermişti. o şekilde hiç sorun yaşamadım,evet. şuan ek gıda döneminde de damlanın kabız yapmadğından emin olmak için de sabah 2 damla akşam 2 damla şeklinde veriyorum ve hala sorun yaşamadım
KumsalNesra Her bebek demir kullanmak zorunda mı,4. Ayda kan tahlili yaptrdk değeri iyi diye başlatmadı dr muz,5.ay başlatacakmı yine kanına bakıp mı karar verecek,her ay bu olcakmı yani
Huzurr KumsalNesra bizimkide 5 ay başlayacakmış çünkü bizim doğduğundan beri tuvalet sorunu vardı anca anca düzelmişti 5 ay başlarız çünkü genelde bütün demir ilaçları kabızlık yapıyor dedi bizim doktorumuz da🤷♀️
cerenduran KumsalNesra vallahi deposu dolsun falan diye verdik diyorlar. doktordan doktora değişiyor. 9. ayda tahlili var,sonuca göre kesecrğim ben de