Kalps Arkadaşlar ya merak ettim , 2 aylık bebekleriniz ne zaman her söylediğinize tepki verip güldü ya 🙄 yada oyuncaklardan ne zaman anlayacaklar ya ? Benim oğlum yeni yeni agulamaya başladı . O da 1 gün ses ikinci gün tık yok 🤣🤦🏻♀️
Ezgisu Kalps 2 aylikken agulamaya başladi oglum suanda 3 aylik gülüyor tepki veriyor elini tuttugumzda oturmaya çalisiyor
Yasoliii Kalps bizde 2 aylığız şuan gülüyor tepki veriyor emziğini kendi tutabiliyor şuan. Hatta zıplamaya bile kalkıyor 😀😀😀 bildiğim kadarıyla gülmeye falan bu ayda başlıyorlar genelde. Agu demeye. Kendi kendine ses çıkarmaya başlıyor.
Denizlina Kalps benim kızım 2 ay 10 günlük 40 ondan beri aguluyor oyuncaktan anlamıyor ama resmen ben oynuyorum 😂😂 bazen çok gülümsüyor bazen hiç 😂😂
Kalps Ezgisu 3 aylıkken mi gülmeye başladı yoksa 2. Ayda mı başladı 🙄 yaa oyuncak gösteriyorm hiç tepki vermiyor 🤦🏻♀️ Ama sabahları uyanınca günaydın oğlumm diorm biraz seviyorum gülümsüyor o kadar
AtlasEgecskn 2 aylık bebekten çok fazla beklentiniz yokmu sizce 😅 benim bebeğim 1 hafta sonra 2 aylık olacal aguluyor gülüyor ama bilinçli oyuncak tutması falan daha çok küçükler var vakitleri