Deletedmom4440 BusraYamanBozkurt çocuğu çok sıkmamak şartı ile yaptım çünkü elleriyle kendini uyandırıyordu 8 aylıkken kendi kendine bıraktı 😊
Happydef BusraYamanBozkurt uyurken kendini uayandirmamasi için yapıyorum ama yarım kundak. Birde uykuya daha çabuk geciyorlwr
Deletedmom9 BusraYamanBozkurt Yarım kundak önerilir bacakları açık kolları da hafif. 7. Aya kadar kundak yaptım.
BusraYamanBozkurt Deletedmom4440 evet benim ki de kendini çok uyandırıyor elleriyle bazı uzmanlar gelişimi yavaşlatıyor diyor bazıları da daha sağlıklı diyor anlayamadım
BusraYamanBozkurt Happydef Benim ki çok zor geçiyor uykuya kundak tavsiye ettiler bu yüzden emin olamadım
Happydef BusraYamanBozkurt sadece kollarını tutacak şekilde yapabilirsn genelde bacaklar onerilmiuor cunku
Kirpapatyasi1 BusraYamanBozkurt ilk 3 ay yaptım. Daha sonra yarım kundak yaptım şuan 5 ayşık kundak yapmıyorum
M-V-S868820 Bende hiç yapmadım gerile gerile büyüdü 5 aylık oldu bide ben çocuğuma ne yaparsam kendime yapılmış gibi düşünüyorum biri benim elimi kolumu bağlayıp uyutsa çatlarım 🤢
Rubby BusraYamanBozkurt 6 aylık bebeğim hala gündüz uyuturken yarım kundak yapıyorum. Bayılıyor. Kollarını sarmaya başladığım anda gülmeye başlıyor o da. O zaman rahat ve uzun uyuyor. İyice uykuya dalınca da açıyorum zaten kundağını ve uyumaya devam ediyor
HSena Yarım kundak yapıyorum ayakları serbest kollarinida uyurken kendi çıkarabiliyor. Uykuya geçiş aşamasında sakinliyor kundak yapınca uyku rutini gibi oldu bizim için kızım 5 aylık
Karas BusraYamanBozkurt sağlığını bilmem ama hiç yapmadım sıkılır diye düşündüm gerine gerine yatıyor istediği gibi 😅
Cizrelili Karas ama zaten yarim kundak yapınca o kendi uyurken ellerini çıkarıyor ve ben kundaklamadan o uyumaz çok seviyor
Smyfrt BusraYamanBozkurt yarım kundak yap bence hem bebek rahat ediyor hemde siz çok sıkmamış olursunuz