Annesininprensesi Kızlar ek gıda tariflerinin çoğunda pirinç unu yazıyor ama zararlı diyenler var bilgi sahibi olan var mı aranızda?
Brc32 Annesininprensesi ben kullanıyorum bebekler için olanı hiç fazla kiloda yapmadı doktorum zararlı da demedi
Eliffff Annesininprensesi bize doktorumuz 4 buçuk aydan sonra günde 2 çay kaşıgı pirinç muhallebisi verebilirsiniz dedi yulaf falan bebeği ilerde çölyak hastalığına karşı koruyormuş sanırım o tarz bişey söylemişti
Ata0707 Annesininprensesi ben kullanmayı düşünmüyorum ama kimseye de kullanma diyemem tabi..doktorların söylediği bu yönde
Brc32 Annesininprensesi markasını hatırlamıyorum baktığımda iki çeşit vardı bi normal bide bebek için olan vardı aldığım yerde bebek irmiği ve pirinç unu ayrı oluyor diye biliyorum ben
Annesininprensesi Brc32 hm hic görmedim sanırım benim aldığım normal pirinç unu üzerinde sadece sade pirinç unu yazıyor
Karenimmm Annesininprensesi pirinç unu yerine tam tahıl veya tam buğday unu kullanıyorum. Doktorumuzun tavsiyesi bu yöndeydi
AslanDeniz Annesininprensesi gereksız karbonhıdrat . Omur boyu yemesekte hayatımızdan bırsey eksılmez
Asli91 Annesininprensesi normal pirinç unu değil o tariflerdeki tam pirinç unu yada organik pirinç unu diye geçiyo.
Ndr Annesininprensesimerhaba tam pirinc unu yani organik kullanmak gerekiyor bunun besleyici degeri yüksek diğerleri gercekten zararli