2prematureannesi Oyuncaklarıyla girmesine izin verin. Stıcker alın çişini ve kakasını tuvalete yapınca bunlardan verin. Heves eder. Biz kızımla tuvalette baloncuk üfledik. Bol bol konuştuk. Mesela banyo perdesinde yıldız desenleri var. Onlarla konuşuyormuş gibi yaptık. Ya da herhangi bi desen vs. farketmez.Her gittiğimizde onlarla konuştuk. Sizde mi çişinizi kakişinizi tuvalete yapıyorsunuz vs. gibi şeyler konuştuk. Onları bir nevi konuşturdum yani 😂 hayal gücünüze kalmış. Gitmek istemediği zaman da seni soruyorlar merak etmişler. Hadi gidelim, diyorum. Bazen hâlâ bile dediğim oluyor. Bazen kendi kendine yıldızlar beni soruyor hadi tuvalete gidelim diyor. 😁 Şimdi baloncuk yok. Oraya gidince baloncuk üflüyormuş gibi yapıp patlatıyoruz 🤣🤣🤣 kafayı yedik galiba ama napalım. 😂😂😂 Normalde de kar yok ama varmış gibi birbirimize kar topu atıyoruz. 😁😁Bol bol oyun, konuşma, oyalama taktikleriyle öğreniyorlar. Stıcker çok işe yarıyor. Baktınız zorlanıyorsunuz. Mutlaka alıp deneyin 💗 kolay gelsin şimdiden 🥰