Ayferklc 12 günlük kızım var . Aşırı hırıltılı zar zor nefes alıyordu doktora götürdüm . Akciğer filmi çekelim dedi . O an kabul ettim ama şimdi de aşırı pişmanlık duyuyorum . Bi sorun olur mu acaba çektiren var mı film
Esssma Ayferklc serum fizyolojik evin nemi hepsini denedinizmi çünkü hırıltı çok oluyor biz 1 buçuk aylığız hala hırıldıyor ama doktor nefesini dinlediğinde herhangi bi ses hırıltı yok ciğerlerinde genzinde oluyodur bence hiç o radyasyona sokma başka doktora göster muayenesi düzgün yapsınlar
Hakanasafinannesi Ayferklc bizde yaptırmıştık fakat bebeğe bile dokunmuyor ne cihaz ne doktor bu seferde diycektin yaptirsaydim diye düşünme korkulacak bişey yok kendi fikrimi söyledim ☺️
Esen_93 Ayferklc bende 2 aylik bebegime cektirdim korkma.. hatta hamileyken doktorun kapisinda beklerken hamile bi bayan dusmus rontgene gircekmis ayagi icin doktora gelip sormustu girebilir miyim diye. Izin vermisti doktor. En altt seviye de veriyolarmis radyasyonu.
Ayferklc Esssma hepsini denedim nem cihazı serum fizyolojik korkup götürmüştüm ama bi daha yapmam düşünmedim o an