gzmemr kızlar bebeğimin gözünde kiprik var süt sağdım çıkmadı baska bir öneriniz var mı ? gözünü öyle gördükçe acıyodur diye içim gidiyor 😩
Sulegorkem gzmemr gözünü biraz masaj yapar gibi kaşır gibi yap ucu doğru gelmesini sağla o zaman alabilirsin kirpiği kaçınca ben hep öyle yapıyorum rahatça alabiliyorum ozaman
Kuzumveben gzmemr canım dokunma kendiliginden cikar o benim bebegimde de oluyor dokunmuyorum mikrop kapmasın bakiyorum kendiliginden cikmis
YagmurKocer gzmemr birde ben hani acı vermediğini düşünüyorum, cünkü bizde olsa güzümüzü zor açıyoruz, ama bende farkına varmışdm oğlumun gözünde kiprik olduğunu ama ne kırpma vardı ona da ne de ağladı
Muradiye gzmemr benim oglumda 3 aylık onun gözüne de kirpigi gitmişti çok üzülmüştüm kendiliğinden cıkıyor ellemeyin derim ben ılık suyla yumuşak bir bezle alıyım dedim ama zaten yaklaştımı kapatıyorlar gözlerini ve emin olun almaya calışsak daha çok acıcak bizimkinin çıktı böz pınarına yarısı cıkmış hemen cektim
gzmemr Kuzumveben öylemi dokunmayayım o zaman inşallah çıkar bana bakınca gördüğümde içim gidiyor çünkü elimden bişey gelmiyor🤷♀️
Sulegorkem gzmemr parmağımla alıyorum canım benim çünkü benim kızım mendili görünce çıldırıcasına ağlıyo ( gözünde doğduğundn beri çapaklanma olduğu için sürekli silmek zorunda kaldığımdan mendili görünce çıldırıyo🙂)
Kuzumveben gzmemr bende ilk cok tedirgin olmustum annem elledim hatta cikarmak icin 3,5 aylik bebegim hafif kizardi annem dokunma bi daha kendi cikarir dedi ana yuregi hemen tedirgin oluyoruz anlıyorum seni ☺️
gzmemr Sulegorkem çapaklanma benim bebeğimdede vardı 4.ayda anca gecti oda ilaçla bende hep siliyodum çayla sütle herseyi denedim..demek benimkide mendili görünce ondan gözlerini kapatıyor 🙈
Sulegorkem gzmemr bizim göz damarımız tıkalı halada bir açılma yok heralde yaşına gelince operosyon geçiricek damar açılmasın için Benim kızım 9 aylık oldu çünkü damlarda kullandık her gün 10-15 defa masajını dapıyorum çayla siliyorum yok banamısın demiyo açılmadı bir türlü kuzum hele uyuyo uyanınca gözünü açamıyo tamamen yapışmış durumda oluyo
Lavitaebella gzmemr ellemeyin bence. Oğlum 3 aylık görüyorum arada. Sonra baktığımda çıkmış oluyor. Siz daha çok zarar verirsiniz.