ymr_12 Arkadaşlar covid19 aşısı hakkında düşünceleriniz nelerdir? yaptırıp yaptırmamak arasında çok kararsızım 💁♀️🤦♀️
Pinky86 ymr_12 emziriyor musunuz? Emzirmiyorsaniz kesin yaptirin bence. Ama benim gibi emziriyorsaniz ben de kararsizlar arasindayim. Ustelik asim hazir bekliyor 🤔
Deletedmom6 ymr_12 ben asla yaptırmayacağım aşının ne olduğu belli değil zaten aşı da kesin çözüm değil yaptırmayın
mrstucii06 ymr_12 emziren ve hamile olanlar hakkında bi çalışma yapılmamış emziriyorum ama yapilirsa zarari olmazsa yaptırmak isterim
ymr_12 EgeveAlyaninannesi cumhurbaşkanıda bugun yaptırmış sağlık bakanımız da dün yaptırdı çok kararsızım çok kafa kurcalayıcı. Çin aşısı bu gelen aşı çinliler ise aşıya karşıyız diyorlar o yuzden aklım Allak bullak oldu
ymr_12 Pinky86 hayır canım emzirmiyorum çok korkuyorum yaptırmaktan ama bir yandan ise yaptırmak istiyorum
EgeveAlyaninannesi ymr_12 bak bunu bilmiyordum iyi oldu tesekkur ederim.. Gerekirse milli aşımızı bekleriz ama başkan ve saglik bakanı yaptirmissa sakınca yok sanki birde diğer aşılarında kimler üretiyor araştırmak lazım gerçekten tartışmaya acik bi konu
ymr_12 EgeveAlyaninannesi evet çok kararsız kalıyor insan şu çinlilere o kadar sinir oluyorum ki hayatımızı mahvetti kriz geçirmemek elde değil covid19 yüzünden daha kaç yakınımız hayatını kaybeticek
EgeveAlyaninannesi ymr_12 allah yardimcimiz olsun insallah kendi asimiz hiz kazanir ve hemen cikarda rahatlikla oluruz canm
ymr_12 Deletedmom6 bende yaptırmayı düşünmüyorum ölmeyi göze alamam. ölmeyeceğimizin yada bizlere bişey olmayacağının garantisi yok
Deletedmom6 Kuzeylila bir gün sonrada ne olacağımız belli değil ama genede yarın İçin düşünce kuruyoruz