Mom091 Kızlar geçen gün ebebekten bir şeyler almıştım. Hatta burada da sordum bedenleri küçük oluyor dediler. Bende iptal ettim siparişi. Bugün kargo geldi. O da ne? Ebebekten aldıklarım. Nasıl oluyor bu? İadeyle uğraşmayayım dedim Allahtan😁
Unknown Mom091 İptal edildiği halde mi geldi. 😬 Geçen Civil’den sipariş verdik, eksik parça gönderdik para iadesi yapacağız diye not yazmışlar. Biz aramasak parayı geri vermeyecekler. Gerçi aradık defalarca , 2 ay oldu hala paradan haber yok. 🤦🏻♀️
Dn123 Mom091 onlar öyle bende kaç defa iptal ettim getirdiler. Hatta bir ara eksik ürün yollamışlardı. Aradım para iadesi istedim. Hediye çeki yolladılar. Sonrada ürünü yolladılar. Onlarında kafa karışık 😀😀
Mom091 Unknown evet akşam 19.30 gibi iptal etmiştim buradaki kızlar küçük oluyor bedenleri diyince. Kargocuyu kapıda görünce şaşırdım. Bir baktım ebebek😁😁
Unknown Mom091 Ebebek’ten kıyafet pek almıyorum dediğiniz gibi hep kalıpları dar. Birde renkleri çabuk soluyor sanki. 🤔
Mom091 Dn123 ya kıyafet hiç almam ebebekten aslında bir takımla gömlek gördüm öyle bakarken çok hoşuma gitti. Pamukta alacaktım onları da alayım dedim. İşin kötü yanı 2 koli pamuğumuz oldu😁 siparişi iptal edince pamuğu almıştım sadece. O da gelmiş😁😁 bu kıyafetleri nasıl iade etmem gerekiyor peki biliyor musunuz?
Mom091 Unknown bir takım ve gömlek gördüm çok hoşuma gitti alayım dedim. Aman demez olaydım. Bende kıyafet almıyorum hiç oradan hep pamuk losyon falan alıyorum. Durduk yere iş çıkardım başıma vallahi😁
Unknown Mom091 Evet araç-gereç için ebebek en iyisi. Hepsini bir arada buluyorsun iyi oluyor. Size de geçmiş olsun, iadeyi de hiç sevmem. İadeyle uğraşmamak için bol yada dar giydiğim olmuştur. 😬😂
ilknurgoksu Mom091 mağazaya götürüp iade ediliyor yada internet üzerinden iptal oluşturup ürünleri kargoya veriyorsun bence kargoyla falan uğraşma geç iade oluyor geç para yatıyor sürekli takip ediyorsun mağazadan iade etmek daha kolay
Mom091 Unknown pamuk, losyon gibi şeyleri hep oradan alıyorum. O yüzden çok iyi oluyor. İadeye gerek kalmayacak gibi. Bayağı büyükler sanırım olacaklar🥳
Mom091 ilknurgoksu gerek kalmayacak iadeye sanırım. Epey büyük görünüyorlar. Umarım olur. Teşekkür ederim🥰
edsn1 Mom091 kesinlikle çok saçma bir de mağazadan iade de almıyorlar değişim yapıyorlar ya da fişe iade miktarını yüklüyorlar e bebekte kullanmak üzere🙄
SinemAlaz Mom091 aynı şey banada oldu bir kaç ürün sipariş ettim birtanesi geldi küçük olduğunu görünce öbürleri gelmeden iptal edeyim hemen oda geldi
Mom091 SinemAlaz neyse ki küçük gelmedi çok sevindim vallahi☺️ Aşırı saçma bir şey. Kargoya verilmeyen siparişi neden iptal edilmiyor anlamıyorum ben