Semre9 Berenkom _Kardelen_ bulamiyorum ama instgram üzerinden takı falan satışı baslicm yarn o nasıl oluyor peki sizin dediğinizi de yapabilirim yaninda Berenkom
Berenkom Semre9 uygun ürünler alıyorum çevreme satıyorum internetten satıyorum günlük 100 lira kâr ediyorum
Semre9 Berenkom tamam bunu nerelerden aliyosunuz ne kadara aliyosunz detaylı aciklaama yapmak isterseniz bize destek olmuş olursunuz
Minikkualamm2123 Berenkom aa canim ne yapiyirsun bana da soyle oyle ihtiyacim var ki.. Nasil yapabilirim..
Berenkom Semre9 instgramda ipek toptan var ordan alıyorum fiyatlar sitede var 😊 üstüne kar koyup satıyorum uygulama ismi vermek yasak bazı uygulamalara yüklüyorum kargoda sorun olmuyor 😊
Minikkualamm2123 Berenkom canim bend3 takip etim ve com oygun acaba yapa bilir miyum ya toptan alsam saatsam
Semre9 Kızlar destek olur musunuz instgram hesabımi takip edip . Yarın ürünlerim geliyor paylaşım yapicam satışlarım baslicak . Takı kolye yüzük vs. Adresim . İlkim.bijuteri . Profildd adımız yazıyor resim yeşil renkli olan
Berenkom sedaaff96- canım neyi tutturursan o gidiyo ya ben çanta kıyafet çok satıyorum bi ara deli gibi deterjan sattım
Mrvafra Berenkom Bana da yardımcı olur musunuz bu aldığınız ürünleri ikinci el satış uygulamalarndan mi satiyorsunuz yani