SaremAselim_0817 Yadeee nare de düşündük ama anlamı nar ateş anlamı diye vaz geçtik benm için biraz da anlamı çok önemli
SaremAselim_0817 ZehraSareMom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi MakarnaKulak Annis-ogul Kelebegimmmm EsmaBt teşekkür ederim anlamlarınu araştırıcam 🌹
Kahvedelisi SaremAselim_0817 benim kızım olsaydı DURU koyacaktım cok hoş geliyor bana taa lise zamanında karar vermiştim ama iki oğlum oldu 😂
Ata0905 Kahvedelisi bir an kendim yazdım sandım aynı bende ipek yada duru koyacaktim ama iki oğlum var benimde 🌺
SaremAselim_0817 KahramanAnne Cikimanke ikiside güzel isimler teşekkür ederim🌹 listeme alıp anlamlarını araştırıcam inşallah
yavruhamsihafsacuk SaremAselim_0817 Erva daaaa var daha uyumlu :)) isim bol inşallah güzel ismi ile sağlıkla kucağına alırsın canım🌺
SaremAselim_0817 edaslantrgt listemde çok istiyorum bu ismi kızım da meva olsun istiyo ama eşimi ikna edemedim bakalım hayırlısı🌹
fikolatte SaremAselim_0817 nare isminin anlamı Güç direnç. Çocukların bindiği dönme dolap. Nar meyvesi.