Ddemirkiran Kızlar sezeryan sonrasi sağ taraftaki yanma nasıl geçti ya da bi ilaç falan kullanılıyor mu ?
Ege Ddemirkiran voltaren fitil doktorum vermişti bıçak gibi kesiyor çok rahat edersin, ben bir paket kullandım o dönemi rahat atlattım
Funda Ddemirkiran benimde sol tarafımda oluyodu o yanma yataktan kalkarken zorlanıyodum bebeğimi emzirmek için bile kalkamıyodum zor günlerdi ama geçti şükür 1 hafta sıkıcan dişini sonra geçiyo ☺️ eğer yarada başka bişe yoksa
Duygue Ddemirkiran bendede oldu canım doktoruma söyledim kokulu akıntın varsa enfeksiyon oluyo bana fitille antibiotik verdi kullandım
refiye Benim de olmustu o yanma. Gorunurde hic bir sey yok ama icten yaniyordum. Kizariklik akinti falan yoksa ameliyat yerinde korkma 15 gune gecer.
zmq Ddemirkiran benim o yanma en az 10-15 gün falan sürdü 30 günde daha da iyi oldum gün geçtikçe geçiyor kendini çok yorma..
Ege Ddemirkiran evet yanma yapılan kesiden kaynaklanıyor ve voltaren fitil acıyı bir süreliğine tamamen geçiriyor, ben yataktan kalkamadım bu fitili kullanana kadar, kullanınca bebeğimle rahat rahat ilgilendim
Ddemirkiran Meyra senin adına çok sevindim benim bugün 6.gün hala çok yanıyor hele yürürken beni benden alıyor
Ege Ddemirkiran emzirdim tabi ki, kadın doğum doktorum verdi zaten, istersen sor doktorun onay verirse işkence çekme boşuna kullan derim ben geçmiş olsun🙏🏼
Meyra Ddemirkiran doktorum bana iki farkli agri kesici verdi birisi paradol digeride dexpro diye bir agri kesici ilkinin bi faydasi olmadi ama dexprodan bitane icince direk yanmayı filan kesti cok faydasni gordum ben
Izabella Ddemirkiran kavunda yediremedim bu aralar Ben enfeksiyondan korkuyorum umarım sadece usutmustur
Deletedmom444 Ddemirkiran bende bir sol bir sağ taraf yanıyordu doktor normal dedi kenarların yanması 14 gün oldu dün yandı mesela
Serap37 Bende sadece ilk gün yanma oldu ondan sonra şahane ağrı ne yanma hiç bişey olmadı maşallah hatta 1’5 aylık dı dikişlerim ağırlık kaldırdım hep dr çok güzel yapmış ameliyatı sadece parol kullandım bide size kan ilacı verdimi