minikdavsanim Bebişim ben emzirirkn sürekli ısırıyor artık sağıp veriyorum emzirmediğim için çok huysuz uykuya dalamıyor ısırınca kapatıyorum alıp gidiyorum yada uyarıyorum anlamıyor ne yapmam lazım acıdan dolayı veremiyorum 😓
Dilos01 minikdavsanim ısırdığı zaman kendine Çek bebegi uzaklaştırma güzel bi dille uyar sen gülme biraz cat kaslarını canım acıyor annecim lütfen bi daha yapma o senin karnını doyurmak icin bi yemeğin de oyuncak degil de uyar biraz o onu oyuncak haline getirmiştir sen sesler çıkarıyorsun ya daha anlamadığı icin oyuncak zannediyordur onu 🥰
Dilaranne minikdavsanim ben bıkmıstim yara olmuştu artık bir kez uykulu alnına tokat atmıştım hatta düşünün. En son ısırip çekiyordu burnunu sıktım orta derecede tabii o oldu daha da ısırmadi
Dilos01 minikdavsanim güldüğü icin yapmaya devam ediyor canım iste birazcık kızman lazım seninde ciddi olman gerek o güldüğü zaman sen ciddi duracaksın o bunu oyun zannediyor ondan yapmaya devam ediyor
minikdavsanim Dilos01 kızdığım da oluyor biraz korkuyor sonra yine devam bazen uykuya dalarken bile ısırıyor