UrasnAnnsi Emirto ben mama veriyordum basda sütle birlikte sarılıgı gecsin diye mamadan sonra 2.3 cay kasıgı veriyordum agzını temizlesin pamukcuk olmasın diye
drn5410 Emirto 5 ay 18 günlüğüz temmuz sonunda doğdu malum ağustos sıcağı ona rağmen su vermedim anne sütünden suyu alıyor zaten ek gıda ile başlamayı düşünüyorum 😊
Bekt Emirto yeni doğan bebeğe su verilmez anne sütü ve formül mama dışında hiç birşey verilmezse . Çevrenizdeki kedi değil doktorunuz ne derse o
-Alaz2020- Oğlum beş aylık hiç su vermedim. Suya gerek yok. Anne sütü veya formül mama kullanıyorsanız onların içindeki su yeterli. Çevrenizde su ver diyenlere aldırmayın. Tamam vereceğim diyin gerekirse. Çok bunaltıcı oluyorlar.
cagla24 Emirto ilk 1 ay vermedim ama ondan sonra haftada 1-2 kere vermeye başladım sadece anne sütü alıyor 2 ay 28 günlük
seymaaras Emirto Sadece anne sütü alıyorsa kesinlikle gerek yok. İnternette bir sürü bu konu ile ilgili araştırma mevcut. Mutlaka araştırmanızı tavsiye ederim. Sevgiler🌺
Selin-34 Emirto sadece anne sütüyle besleniyor kızım, 2 aylık hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum anne sütünün %60 I su zaten
Mom7856 Emirto Bence şu an daha çok erken ayrıca sadece anne sütü alıyorsa zaten gerek yok şu anlık mama alsaydı yine de 1 çay kaşığı da olsa içmesi gerekiyordu
Bsrenfl Emirto doğduğu günden beri su veriyorum. 4 buçuk ay meme emdi gün aşırı 1-2 çay kaşığı damlatıyordum ağzına. Mamaya geçince daha çok vermeye başladım. Hiçbir zararını görmedim